Fru Nielsens Hverdag header image 2

0 point for den kunstneriske udførelse,

Skrevet fredag d. 23. april 2010 kl. 10:11 og gemt i: [bagværk, fru Nielsens Hverdag, yngste]

men de smager rigtig godt 🙂
Håndværkeren var næsten nede på knæ – bare for at få en ekstra iaftes 😉

Det undrer mig, at det er så hårdt at bage kransekager… jeg kan ikke huske – næsten – hvornår jeg sidst har været så træt og haft så ondt i hele kroppen.
Nå men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Nu vil jeg finde et stykke kransekage :mrgreen: og en bog og så er sofaen næste stop – resten af formiddagen 🙂
Det er også grunden til, at jeg skal være færdig med mine konfirmationsforberedelser i denne uge – så jeg har næste uge til at blive fit til dagen 🙂

God formiddag  – mig hører I ikke mere til…

0

···12 kommentarer ↓

 • Catarina

  Mums hvor ser de bare gode ud. Jeg bager faktisk kun kransekage til nytår og det er egentlig bare for dårligt, for de smager jo fantastisk. 🙂

 • jette

  De ser da hammergodt ud, uhmm…. Heller ikke mig høres der fra….(ferie, yes…)

 • Annette's space

  De ser da gode ud 😀
  Lige så mundvandet løber…..og jeg har aldrig bagt kransekage så jeg har ingen idé om hvor hårdt det er….
  Ha’ en hygsom formiddag 🙂

 • Anette

  Uuuuhhhmmmmm :W De ser lækre ud 😉

  Godt du fordeler “skeerne” så du har energi til det hele og kan nå at lade op inden konfirmationen. God fredag 🙂

 • anjoe

  Det ville da være en skam, hvis de hjemmelavede kransekager lignede maskinfremstillede 😉
  God opladningsfredag!

 • Shabby Marianne

  Jeg syntes at de ser formidable ud og jeg er sikker på at de smager lige så godt 🙂

 • Deborah

  De er da flotte. Det er da selvfølgelig smagen der tæller, men udførslen fejler bestemt ikke noget. Jeg har aldrig prøvet at bage, men min svoger bagte en kransekagemand til min nevø, så han har styr på det. Jeg regner da med, at jeg skal prøve det på et tidspunkt, men har ikke været modig nok endnu.

 • Malys Krok

  Disse var da fine, og sikkert nydelige til kaffen! Skjønner at du har mye å gjøre nå, er vel derfor du ble så sliten av å bake dette. Føler med deg, med så mye smerter som du har! Håper du ble bedre når du fikk slappet litt av!
  Nå skal jeg ned til den blå blomsten din og skrive-. -Margit-

 • TinaLiel

  Hallo hallo sådan selv at lave kransekager!!!! De ser lækre OG flotte ud. Det er lidt sejt lige op til sådan en konfirmation – gerne en huskeliste der er meget laaaaaaaaang men er sikker på at det hele klapper. Dit billede med mariehønen er vist årets billede for mig – WOW siger jeg bare. Nr. 2 er billedet med traktoren. KNUS og god weekend♥

 • Mette

  Ja, jeg synes altså de er skide flotte… og jeg er sikker på de smager så englene synger 🙂

 • Fru E

  Jeg bagte også selv kransekage til min yngstepiges konfirmation i lørdags. 2 tårne af 6 ringe og et hav små kager som dine. 1,5 kg. marcipan blev fortærret og levnede intet tilbage. Mmmmmm hjemmebagte kransekager smager bare godt.

 • Helle K.

  Tak – I er for søde 🙂
  Kransekagerne er gode – vi HAR smagt og jeg har bagt igen, vi kom nemlig til at smage alt for meget 😉