Fru Nielsens Hverdag header image 2

Jensens Place

Skrevet søndag d. 19. oktober 2014 kl. 17:59 og gemt i: [fødselsdag, mellemste]

Vi havde ikke den store sammenkomst i anledning af mellemstes fødselsdag i går.
Jeg orkede ikke.
Jeg er svimmel og har været det i en uge.
Mere om det senere.
Vi spillede spil hele eftermiddagen.
Ældste, håndværkeren, mellemste, hans kæreste og jeg.

Budolfi_181014

Mellemste besluttede, at vi skulle spise ude, men vi kunne ikke få bord i ordentlig tid, så vi endte med at besøge Jensens Bøfhus.
Maden var ikke prangende, men vi blev mætte og vi havde en hyggelig aften – og det er det vigtigste.

Efter maden kørte mellemste og kæresten hjem til kærestens lejlighed og vi andre satte os i sofaen med kaffe og øjnene klistret på skærmen, vi så Det tårnhøje helvede på DR3 – den var altså meget mere spændende første gang jeg så den – engang i 70’erne ;), så håndværkeren faldt i søvn og jeg gloede på min iPad, mens ældste holdt ud til den bitre ende.

0

·4 kommentarer ↓