Fru Nielsens Hverdag header image 2

Godmorgen torsdag.

Skrevet torsdag d. 13. oktober 2011 kl. 07:27 og gemt i: [fibromyalgi, fru nielsens fødselsdag]

Så gik der lige en uge…
Fødselsdagen gik godt, men jeg har først fået næsen lidt oven vande igen i dag, men det vidste jeg jo på forhånd, at det ville trække tænder ud og vare tid. Min morgengåtur skal jeg jo have, så må jeg falde sammen, når jeg er vendt hjem igen. Jeg har overvejet, at jeg måske skulle gå to kortere ture i stedet for den lange, jeg har så ondt, at jeg næsten ikke kan slæbe mig hjem, men jeg ved, at jeg får svært ved at få mig selv ud af døren sidst på eftermiddagen, så indtil videre gør jeg som jeg plejer. I dag føler jeg mig heldigvis mindre træt end de foregående dage, så måske lysner det.

Jeg kender en kvinde – jeg vil tillade mig at kalde hende min ven – som er smuk både udvendig og indvendig. 🙂
Catarina sendte en kæmpe blomsterkurv til mig og lod mig dele hendes e-bøger. 🙂
Jeg er slet ikke vant til den slags forkælelse, men hun mener, at alle har fortjent lidt forkælelse engang imellem, så jeg siger TAK og glæder mig over, at jeg kender hende.


Der er nye tider her i huset.
Der er ro tidligt om aftenen… mellemste skal lige vænne sig til, at en håndværker er brugt og træt, når han kommer hjem.
I aftes gik mellemste i bad og smurte madpakke og sad så i stuen og ventede på, at klokken blev så mange, at han kunne være bekendt at gå i seng – kl. 20.15 sagde han godnat 😉 og da jeg kiggede ind til ham kl. 21.15 lå han med arme og ben ud til siderne og snorkede.
Jeg havde ellers spurgt ham, om han slet ikke skulle i motionscentret, det plejer han at være, men han så bare træt ud.

Nå men han er jo også tidligt i gang om morgenen, kl. 6.15 er han ude af døren – så jeg kan godt forstå, at han smører madpakken om aftenen.

Hvad jeg ellers har lavet – ud over at være træt og have ondt? Læst lidt og strikket lidt – men jeg har ikke fået kigget på alle de billeder, jeg tog i lørdags, det skal jeg snart i gang med, billeder er bedst, når de er nye.

Idag ser ud til at blive en solrig dag og det giver lidt energi, så jeg bider mig fast i dagen og tager fat fra en ende af…

God torsdag 🙂

0

·····4 kommentarer ↓

 • Perler på snor

  Hej Helle – Dejligt, at du er mere på banen igen 🙂

  Jeg nyder sådan at følge din blog og synes der var SÅ stille.
  (kender rigtig godt til hvordan din hverdag er – min ligner en del)
  Hvor er blomsterne smukke og jeg bliver så inspireret til mere foto, når jeg følger med her, men jeg kan slet ikke være med. Men det hjælper nok, jo mere man gør det.

  Ha’ en dejlig dag med solen 🙂

 • Rejen

  Godt at høre fra dig igen, men trist at du får smerter af gåturen…Håber det aftager lidt efterhånden, det trætter meget når man har ondt…Smukke blomster du har fået af Catarina..En god torsdag til dig..;D

 • Inge

  Flot blomsterkurv, gode venner er guld værd.. 🙂 Kan du have en rigtig god dag med solen.

 • Catarina

  Dejligt at blomsterne nåede frem og at de er ret tæt på at være i dine farver. Dejligt du havde en skøn fødselsdag og du har ret – fotos er bedst når de er friske. 🙂