Fru Nielsens Hverdag header image 2

Jeg undskylder…

Skrevet fredag d. 7. oktober 2011 kl. 07:08 og gemt i: [fru nielsens fødselsdag]

På egne og andre fødselarers vegne vil jeg gerne undskylde dagens vejr 🙂
Jeg havde nok forventet, at vejret ville helt roligt og solen skinne fra en skyfri himmel, men der er jo også andre, som har fødselsdag i dag – og i virkeligheden har jeg først fødselsdag i aften meget tæt på midnat så…

Fødselsdag – det minder mig om en bordherre jeg havde engang. Vi snakkede og havde det rigtig sjovt, ved midnatstid sagde han: “Jeg ved godt, hvilket stjernetegn du er født i – du er typisk vægt” så nu har jeg lige googlet og fundet en beskrivelse:

Vægten er… læs mere her, så kender du mig – eller gør du? Det ved jeg ikke, men det var da en meget sjov kommentar.

Jeg glæder mig, jeg skal nemlig bage i dag – jeg elsker at bage 🙂 men det er kun meget sjældent, det sker her i “mit nye liv”.  Håndværkeren var i Fakta i aftes, han sagde, at han nær havde købt “en citronmåne”, men det fortalte jeg ham, at han godt kan glemme, vi spiser ikke kage til hverdag mere… SÅ blev han slukøret 😉

Jeg har dagen helt for mig selv – det bliver også skønt.
Mellemste skulle starte på arbejde idag. Han har fået en læreplads som tømrer. (Han har selv fundet kontakten, selv ringet op og klaret alle samtaler og aftaler siden i onsdags, så det var et pludseligt og heldigt tilfælde) I første omgang skriver de en 5 måneders kontrakt, indtil han skal på skole 1. gang, men hvis mester har ordrer nok til den tid, så bliver den forlænget – det er jo en svær tid at skulle have læreplads, men jeg håber det bedste. Ellers skal han finde et nyt sted til den tid, eller fortsætte på skolen. Nu er han i gang og det er det vigtigste.

God dag til jer alle – jeg glæder mig til min 🙂

0

···17 kommentarer ↓

 • Lene

  Hjertelig tillykke med fødselsdagen, Helle. Mon alderen i sidebaren bliver opdateret eller vil du for altid være 48 år 😉
  God fornøjelse med bagningen og held og lykke til sønnen.

 • Olines

  Stort tillykke med fødselsdagen og skidt med vejret det kan ikke være din skyld:)
  Og også et stort tillykke med sønnens læreplads, det er da godt gået af ham!
  Ha´ en rigtig dejlig dag.

 • Helle K.

  Godmorgen Lene – du er sandelig vågen 😉 Nu har jeg rettet det 😉 og mange tak 🙂

  Oline: Tak – overhovedet ikke 🙂 Ja det er SÅ godt klaret af ham 🙂 Jeg skal gøre mit bedste.

 • Anne

  Tillykke med dagen, må den blive helt som du vil have den…

  hihi så fik jeg udover dit stjernetegn også lige læst om mit (krebsen) jajada.

  Godt gået af mellemste..tillykke til ham med pladsen, jeg håber han kan forblive der hele sin læretid.

 • Lotte

  I dag er det Helles føssesda, hurra hurra hurra!!!! Helt vildt tillykke med den og vejret i Horsens lige nu, er altså næsten blå himmel og solen er på vej op!
  :O)
  Nyd dagen

 • Rejen

  Kære Helle hjertelig tillykke med fødselsdagen, her i København skinner solen…Sjovt nok så er jeg også født meget tæt på midnat også i vægtens tegn…Håber du får en dejlig dag…;D knus

 • A-G

  Så får du lige tillykke igen – igen – OG kanoooon med knægten – håber det holder. Skønt når noget lykkes for vores unger. Man bliver sgu lidt glad i hjertet ;o)
  Du skal altså også ha’ at vide at solen skinner her i det Nord Sjællandske. Lyseblå himmel og hvide skyer. Flot som bare den. Til gengæld havde vi møgvejr i går.

 • Mette

  Solen skinner skam her hvor jeg er 🙂

  Og så lige et STORT tillykke herinde også.

 • Susanne

  Der er sol over hele linjen her – så tak for det :o)

  Og tillykke igen – også med din foretagsomme søns læreplads.

 • Janne

  Hej! Jag hittade din blogg från Ringkogerens blogg. Min flickvän kommer från Danmark Horsens (Braedstrup) men flyttade till Sverige som 6 åring. Du har en fin och trevlig blogg och jag skulle bli glad om du ville besöka min blogg och bli följare. MVH / Janne o Lil

 • Gitte - RAV OG KRAT

  Hej Helle…
  Et stort tillykke med dagen. Du deler den med min mor som fylder halvrundt i dag. Solen skinner, det er fredag og jeg smutter på tøsedag med mutti lige om lidt. Håber din dag bliver pragtfuld HURRAAAAAAAA

 • Perler på snor

  Tillykke herfra og tak for solen, der skinner flot og fint her 🙂

 • Randi

  Tillykke! Her har vi strålende solskin 🙂

  Randi

 • Silla

  I dag er det Helles fødselsdag hurra,hurra,hurra……Stort,stort tillykke med DIN dag.Jeg håber den bliver god ved dig og at du får ALLE dine ønsker opfyldt;)

  Og tillykke med mellemste,det var flot klaret af ham;)

  Knus og kram herfra

 • Helle K.

  Anne: Tak – nå så du er en husmoderlig krebs? 😉

  Lotte: Mange tak for sangen – jeg skal nok nyde 🙂

  Rejen: Mon så vi er ens? Mange tak 🙂

  AG: Tak – ja man bli’r så glad 🙂 Her haglede det i aftes, det lød som sten blev smidt på taget og ruderne.

  Mette: Tak 🙂

  Susanne: Mange tak til begge dele 🙂

  Janne: Tak 🙂

  Gitte: Mange tak – kan I ha’ en fantastisk tur 🙂

  Perler på snor: Tak – det lyder skønt 🙂

  Randi: Mange tak – det glæder mig 🙂

  Silla: Mange tak for sangen 🙂 Det bliver nok knap og nap alle ønskerne 😉 Tak – jeg er så stolt og glad på hans vegne 🙂

 • Pernille

  Selvom jeg er bagud, så skynder jeg mig lige at ønske tillykke med fødselsdagen 🙂

 • Madame

  Kære Helle, jeg håber du havde en dejlig fødselsdag! Tillykke!