Fru Nielsens Hverdag header image 2

Det første stik.

Skrevet torsdag d. 13. oktober 2011 kl. 12:18 og gemt i: [fødselsdag, influenza, mellemste]

I går fik jeg årets influenzavaccination, det er ikke mit første stik 😉
Jeg har snakket med mellemste om, at han måske også skal vaccineres i år. De seneste 3 år har han haft influenza, som har varet 2-3 uger, hvor han har haft over 40 i feber i mere end en uge  og afslutningsvis lungebetændelse. Sådan en omgang varer det jo flere uger at komme over, og det er ikke særlig smart at starte sin læretid med sådan en længerevarende sygdomsperiode. Jeg ved godt, at det ikke er hans egen skyld, men derfor er det ikke nemmere og/eller smartere at have en lang fraværsperiode.


Cigarerne er en af gaverne fra hans fødselsdagsfest – og nej han er ikke fyldt 18 endnu, men det gør han i næste uge og han har derfor taget festlighederne på forskud.

0

···4 kommentarer ↓

 • Britta Møller Larsen

  Jeg kan kun være enig… Min mand, som er eksportchauffør, skal også vaccineres selvom han er frisk og rask; det er ikke rart at blive syg og ligge alene i en lastbil i udlandet. Jeg er selv blevet vaccineret hvert år siden jeg startede som dagplejer; der er man jo meget udsat. Og p.t. hvor jeg er i arbejdsprøvning på en skole er jeg igen i farezonen, så jeg skal bestemt også ha’ stikket… ;o)

  Tillykke med sønnike i næste uge; håber han får en dejlig dag. Det er stort at blive 18 år… 😉

  Britta

 • Anette

  Jeg skal også vaccineres – tror det er den 25.10 jeg har en tid til det. PÅ forhånd tillykke med din søn i næste uge 🙂 At blive 18 år – det er da en stor dag 🙂

 • Rejen

  Jeg bliver også vaccineret, har astma og gider simpelthen ikke blive så syg af en influenza, så det er en god idé hvis man har et dårligt immun-system..Kan godt forstå sønnike glæder sig, det er stort at blive myndig..;D

 • Fru E

  Jeg synes det er et rigtig godt tilbud til ældre eller folk som af en eller anden årsag rammes tilbagevendende af influenza.

  Selv får jeg det ikke. Jeg har haft influenza 1 gang i mit voksenliv (men det føles som om man er døden nær og meget længe), men da jeg ellers er sund og rask ser jeg ingen grund til dette stik.

  Men som sagt et godt tilbud.