Fru Nielsens Hverdag header image 2

På den anden side af hegnet.

Skrevet søndag d. 18. september 2011 kl. 11:23 og gemt i: [fru Nielsens Hverdag]

Vi har ofte talt om, at vi skulle indenfor hegnet i Arden Dyrepark, men det er aldrig blevet til noget, vi har jo altid Emma med på tur.
I fredags – da vi sad i solen på terrassen – opdagede jeg, at Emma var smuttet indenfor. Vi havde lige samlet en hel spandfuld nedfaldne æbler, og kameraet var også med udenfor, så vi lukkede døren og smuttede uden hunden.

Det var ret hyggeligt at være inde hos dyrene, de er temmelig frække, og tager meget gerne selv fra spanden med æbler.

Da vi kom hjem, havde Emma selvfølgelig opdaget, at vi var gået uden hende – DET passede ikke damen.

Denne søndag byder på småregn, men det holder ikke håndværkeren inde, han er i gang med at fabrikere et lille redskabsskur i haven, og det SKAL være nu. Jeg er til gengæld gået ind, efter Emma og jeg kom hjem fra morgenturen.

Jeg er lidt træt, jeg var nemlig oppe i nat og hente et par drenge fra fest. Selv om festen blev holdt  100 mtr. udenfor byen, så synes jeg ikke, at det er godt at gå hjem i mørket, når man har fået et par drinks indenbords. Fra jeg stod op, til jeg lå i sengen igen, gik der nok kun 20 min., men jeg er så dårlig til at falde i søvn igen, så der lå jeg i 1½ time, inden det lykkedes at få Ole Lukøje budt indenfor.

Måske skulle jeg prøve at få tid til at læse til blogs. Til hverdag er det svært at finde tiden. Den time til halvanden jeg plejer at bruge til den slags om morgenen er nu blevet konverteret til motionstid og inden jeg har været i bad, ordnet hår og klar til at spise, så er vi tæt på middag. Der er så mange ting som SKAL gøres, at tingene som skal gøres af lyst har svært ved at finde plads. Jeg må prøve at få lavet nogle andre vaner…

God søndag 🙂

0

·····3 kommentarer ↓