Fru Nielsens Hverdag header image 2

Hallllooooo Helle hvor er du?

Skrevet lørdag d. 27. oktober 2007 kl. 13:32 og gemt i: [diverse, fibromyalgi, helbred, hukommelse, smerter, Øv altså]

En eller anden dag, så bliver jeg væk, glemmer mig selv et sted, som jeg ikke kan huske. Jeg har lige præsteret det stunt, at jeg skulle i Brugsen, da jeg har temmelig ondt i mine håndled, hænder og ankler idag, ville jeg snuppe cyklen, det er alt andet lige lettere. Jeg cyklede i Brugsen, handlede, GIK hjem med varerne i hånden, ømmede mig over mine håndled og ankler, undrede mig over det gravearbejde, der er på fortovet inden jeg når hjem,  jeg tænkte, at det var mærkeligt, at jeg ikke kunne huske, at have kravlet over jordvolden på vej derop (???). Jeg satte posen, gik over i Fakta efter de ting, som skulle hentes der – gik hjem og undrede mig over den tomme plads på vores cykelparkering – hvem er ude at cykle? For f….. fru Nielsen det er du, din cykel står oppe i Brugsen, nå ja så gik jeg lige en tur derop igen.

Jeg har fået fortalt på Smertecentret, at det er meget normalt, at hukommelsen bliver væk, når man er smertepatient, men det er svært at leve med i hverdagen.

Hvad er din undskyldning?

0

····12 kommentarer ↓

 • Mona

  Hej Helle.
  kender godt det med hukommelsen;-)! Jeg har prøvet at sende en mail til dig, men jeg kan ikke sende den, hvorfor det ved jeg altså ikke;-)! Jeg kan godt sende til andre og jeg får også mail;-)!

 • Helle

  Godt, så er vi flere 🙂 Jeg har sendt en mail til dig, så kan du bruge den adresse i stedet for, hvis den ikke virker – men jeg kan nu godt selv sende til helle@frunielsen.net .

 • kagekonen

  ha-ha… hvor jeg kender det. Jeg har været ude for, at jeg har glemt bilen ved Brugsen 😀 men sig det ikke til nogen, man skulle jo nødig blive til grin 😉 Da jeg sad i rådgivningen i Dansk Fibromyalgi Forening fik vi rigtig mange opringninger hvor netop glemsomheden var en stor del af problematikken og så vidt jeg husker er “forklaringen” at man som kronisk smerte patient slås med koncentrationsbesvær pga. smerterne og det går altså også ud over (korttids-)hukommelsen…

 • Helle

  Shhh jeg siger ikke noget.

 • Joan

  Hehehe…
  Jeg har præsteret en morgen at tage bussen hjem igen, i stedet for på job. Stod i Terndrup og skulle skifte.. Pludselig var jeg på vej hjem igen og først ved Astrup gik det op for mig, at jeg vist var på gale veje..

 • Helle

  Hej Joan, det er rigtig dejligt, at høre om andre, som også kan glemme/blive forvirrede. Hvad gjorde du egentlig den dag, skiftede du bus igen og tog på arbejde?
  Min mand har engang , da han var helt ung, stået op og gået på arbejde, sagt undskyld til mester fordi han kom for sent – indtil mesteren grinte og sagde, kom ind og drik kaffe, det er lørdag morgen – en anden gang kom han på arbejde kl. 7 om aftenen altså for anden gang på en dag. Det var i hans vilde ungdom, hvor dagene og nætterne nogle gange flød lidt sammen.

 • Joan

  Hehe jeg ringede til en kollega, som så hentede mig i Astrup. Bliver stadig drillet. Er ikke så frisk om morgenen, før medicinen virker – god undskyldning 😉

  hehe Den med lørdage har min kollega også prøvet.

 • Joan

  Hovsa. Der gik et eller andet galt her.

 • Joan

  Hehe jeg ringede til en kollega, som så hentede mig i Astrup. Bliver stadig drillet. Er ikke så frisk om morgenen, før medicinen virker – god undskyldning 😉

  hehe Den med lørdage har min kollega også prøvet.

 • Helle

  Ha, den kollega har virkelig hygget sig – undskyldningen er jo god nok – jeg spørger lige i en mail om hvad du fejler 🙂

 • Helle

  En god kommentar må gerne gentages 😉

 • Joan

  hehe ved ikke lige hvad der gik galt.

  du skriver bare…