Fru Nielsens Hverdag header image 2

Cow-parade.

Skrevet søndag d. 28. oktober 2007 kl. 13:10 og gemt i: [foto, kreativ, køer, natur]

For at gøre mit indlæg igår færdigt, så har jeg endnu en tilgang til et billede. Køerne fra forleden gemmer et billede, det er jeg sikker på, jeg har endnu ikke fundet ud af hvilket. Igår besøgte jeg dem igen, denne gang blev det til 70 billeder, men stadig ikke lige det billede, som jeg ville ha’. Sådan nogle køer kan ikke lige finde ud af, at de skal stille sig på en bestemt måde eller på et bestemt sted, så man må håbe og vente og i mellemtiden, så tager jeg billeder.

 

Disse billeder er taget for at afprøve en ny vinkel.

Andre billeder er taget med en ny beskæring.

Et billede kan blive til, fordi modellen er så nuttet.

Eller bare ser ud som om, den bare skal være med.

En mulighed er, at tage et billede, bare fordi det er en han med horn i panden.

Eller prøve at lave billederne sort-hvide.

Endelig er der så en ko, som bare ser sød ud, den kom også med.

Måske kører jeg forbi igen, for at få vredet det billede ud af dem,  måske bliver de taget ind, fordi det er for koldt at være udenfor, så stopper det helt af sig selv. Jeg ved, at jeg kan finde på, at tage flere hundrede billeder af de køer, indtil jeg er tilfreds, hvis jeg altså bliver tilfreds.

0

··11 kommentarer ↓