Fru Nielsens Hverdag header image 2

Skal vi fyre en fed?

Skrevet mandag d. 30. januar 2017 kl. 13:07 og gemt i: [fibromyalgi, gigt, medicinsk cannabis, smertestillende]

eller hvad man nu siger.

Som I ved (til bevidstløshed), er jeg kronisk smertepatient. Jeg har prøvet alverdens smertestillende medicin, men kan ikke tåle noget af det. Det bedste har været de to forløb på Smertecentret i Aalborg.

I denne vinter har jeg haft det værre, så jeg har tænkt mange tanker om at skulle prøve medicinsk Cannabis.

Hvis jeg stadig havde min gamle læge, ville jeg tage ned til ham og snakke det igennem, men desværre er han gået på pension. Nu har jeg 3 læger, som ikke kender mig og de 15 min. en tid varer, kan jeg jo ikke nå at fortælle min historie – det føles så dumt at starte forfra, når jeg har været igennem så meget.

Jeg kan skaffe det selv, (jeg har fundet ud af hvor), men jeg tør ikke – ikke endnu. Det er vist også så dyrt, at jeg ikke bare kan købe det efter behov.

Tankerne om det – og nogle andre ting – fylder så meget inde i hovedet, og jeg tror, at det er en af grundene til, at jeg har svært ved at falde i søvn og sover meget uroligt.

Jeg tror, at jeg skriver det hele ned (ikke her og ikke offentligt men i et dokument) – så det kommer ud af kroppen – så må jeg senere finde ud af, hvad jeg gør.

Måske giver jeg min nye læge dokumentet, så må vi se, hvordan han reagerer.

9

····4 kommentarer ↓

 • Lene

  Hvor er det træls for dig, at det skal fylde så meget. Kan du ikke bede om længere tid, så du kan lære en af lægeren at kende? Jeg kan godt forstå du har brug for sparring om brugen af cannabis.

 • Karin

  Jeg tænkte det samme som Lene, det må da være muligt at få en dobbelt konsultation, og måske efterfølgende nogle dobbelt konsultationer, så du og lægen kan finde ind til hinanden, og hvor i kan få talt om hvad der så skal ske, for du kan få det bedre, om det er medicinsk cannabis eller der er andre løsningsforslag.
  Jeg kender ikke til medicinsk cannabis, og jeg er så heldig jeg kan gøre nogle ting så jeg ikke behøver at tænke i de baner.
  Håber virkelig du finder en måde hvorpå du igen kan få det bedre. Masser af cyber kram.

 • Pernille

  Der er også noget med olie fra hamp. Jeg ved ikke hvor eller hvordan det virker, men de kloge taler om gode erfaringer.
  Spørgsmålet er hvor meget det hjalp?

  Min mor skrev ned og bad lægen læse – og har gode erfaringer.

 • Helle K.

  Lene: der er så kort tid – og de hører ikke på, hvad jeg siger, de vil starte helt forfra hver gang.

  Karin: Tak – jeg må prøve, selv om jeg ikke har de store forventninger.

  Pernille: Jeg har læst om mange, som er blevet hjulpet. Jeg har skrevet noget ned, det vil jeg aflevere, så må jeg se, om de læser det.