Fru Nielsens Hverdag header image 2

Weekend, besøg, fødselsdag og lidt knurren

Skrevet mandag d. 30. januar 2017 kl. 12:54 og gemt i: [familie, mellemste, mine børn, ældste]

Så smuttede der lige en uge igen.
Sidste weekend havde vi besøg af de to ældste fra fredag til søndag, vi skulle til fødselsdag lørdag eftermiddag, og så benyttede vi chancen til at få set og snakket med de to store unger. Yngste kom et smut forbi lørdag formiddag, hvor hans kæreste skulle arbejde, så han fik også del i snakken.

Lørdag eftermiddag var en hyggelig eftermiddag i familiens skød – og så med kage, cacao og kaffe.

Lørdag aften snuppede vi lidt hurtig mad og mere snak.

Søndag tog ungerne hjem midt om eftermiddagen, ældste var i gang med et oplæg, hun skal holde i København til maj og mellemste skulle på skitur om mandagen, og han manglede at vaske 🙂 om aftenen fandt ældste ud af, at hun havde glemt opladeren til sin computer hos os, det er en ny Mac, så hun kunne ikke låne – og den skulle jo også bruges på jobbet om mandagen, så hun ville køre hjem sent søndag, overnatte og så køre på arbejde mandag morgen – hjemme i Aarhus – men vi forbarmede os og kørte til Randers, så kunne hun også køre til Randers, og vi kunne overdrage opladeren der.

Jeg kom til at knurre af en på Facebook – det er det jeg siger, jeg skal holde mig for mig selv, når lunten er så kort.

7

··2 kommentarer ↓

  • Karin

    Dejlig weekend. Det er så skønt at være i godt selskab og det er børnene – de er det bedste, og selvfølgelig valgte i at kører til Randers med opladeren.
    Du skal da huske at sige fra og sige din mening, det er vigtigt at “brøle” det er så godt for sjælen efterfølgende.

  • Helle K.

    Karin: De er de bedste 🙂