Fru Nielsens Hverdag header image 2

Lidt af hvert og en sej virus

Skrevet fredag d. 26. juni 2015 kl. 09:06 og gemt i: [familie, fibromyalgi, fru Nielsens Hverdag, fødselsdag, sygdom]

Så gik der endnu en uge.
Der har været så meget og så mange tanker.

lilla_juni_2015
Håndværkeren blev syg forrige tirsdag, feber hoste og snot, men han tog selvfølgelig på arbejde, han skulle jo nødig ødelægge sin statistik med 0 sygedage. Så flere dage gik han direkte i seng, når han kom fra arbejde.

I lørdags begyndte jeg at hoste, jeg mistede stemmen og fik feber. Om natten måtte jeg sidde op at sove, jeg kunne ikke få luft og mens jeg lå der og gispende, bemærkede jeg, at håndværekern gispede i takt 😉
Vi hoster stadig …

Min svigerinde fortalte, at de har været igennem samme virus og det varede tre uger – TRE UGER – og jeg bliver ellers aldrig syg. Det er der sådan set ingen af os der gør. Vi har alle 5 et jernhelbred, når man ser bort fra, at jeg sådan set er “syg” altid.

Lidt held i uheld var det, at ældste var hjemme i weekenden, hun lavede mad lørdag og søndag.
Lørdag kom yngste og kæresten også, vi skulle fejre håndværkerens fødselsdag).

Søndag var jeg mest ovenpå sengen og så blev jeg passet op med chai-te med honning og mælk (lidt af en overvindelse, jeg har nemlig ALDRIG prøvet at drikke te (eller kaffe) med mælk, det gled dog ned, men bliver aldrig mit førstevalg.

Mandag var jeg stadig slatten, men fra tirsdag er det blevet bedre – lige på nær den der forbandede hoste, så jeg ikke kan falde i søvn. Det føles som lungerne bliver klemt, når jeg forsøger at trække vejret helt igennem og jeg bliver træt og forpustet, når jeg går tur. Håndværkeren har det ligesådan, men han har det på arbejdet.

Jeg har hverken haft kræfter eller lyst til at strikke og læse, så det eneste jeg har lavet, bortset fra at være slatten og sløj, er at redigere de billeder jeg har taget af studenten.
Pouline_student_23.06
Niecen blev student i tirsdags og vi var så heldige, at vi fik lov til at være med til at fejre hende med dejlig mad og godt selskab.
Aftenen blev afsluttet med Sankthansbål i gården på Vissebakkegård.
For næsten 19 år siden, stod vi faddere til den smukke pige.

Sådan en fejring tager på et i forvejen slatten legeme.
Min gigt/fibromyalgi/kroniske smerter (hvem ved og who cares?) driller bagefter. Jeg kan ikke falde i søvn og har svært ved at sove pga den irriterende uro i kroppen – at det gør ondt, er en dagligdagsting – men dagen skal helst gå stille og roligt i mit tempo, hvis jeg skal have bare en smule overskud. Slattenheden pga feber og hoste, har så ikke været til nævneværdig hjælp i den sammenhæng 😉

Som min svigerinde har sagt til mig flere gange: “Du er altid glad og positiv, selv om vi ved, at du har ondt” – det tager jeg som et kompliment.
Det er faktisk min leveregel (som er tatoveret på min arm) HAPPINESS IS A WAY OF LIFE. For mig betyder det, at det at være lykkelig og glad, er en beslutning jeg har taget en gang for alle.

og så er der fødselsdagsbarnet fra forrige weekend.
Billederne fra den dag havde jeg nu ordnet i sidste uge, men de skulle deles i familiegruppen på facebook mm

Sofus_3_år_(159)
Sofus fyldte 3 år, det er vildt, som tiden går.

I dag vil jeg læse en af mine forsømte bøger.
I aften skal vi havde rabarberkage og jeg vil strikke på min forsømte Arving.

Det ville være en fed bonus, hvis vi kunne sove uden at hoste – please.

3

··3 kommentarer ↓

 • kirstenk

  Jeg har også haft omgangssnot/feber og lidt hoste…jeg hoster ellers aldrig, men det er nu ved at være ovre. Jegblev nødt til at tage et par sygedage mens min håndværker da selvfølgelig også var på arbejde med snot og feber og hoste…Skøre rad, men jeghar opgivet ham på den front…
  Jeg synes også du altid er positiv selv om du har det svært og egentlig tænker jeg ofte på det når jeg læser dine positive indslag – det er et sejt udgangspunkt du har…God bedring til dig!

 • Karin

  Hvilken en virus, der har ramt familien Nielsen., skønt der var hjælp hjemme, hvor virussen var værst.

  Det er en vidunderlig tatovering du har, et fantastisk sted, og dejlig leveregel.

 • Helle K.

  Kirsten: Mit er måske blevet lidt bedre, men væk er det ikke – nu på 9. dag og håndværkeren fik det først lidt bedre i går, efter 12 dage. Sådan nogle håndværkere er håbløse 😉
  TAK – jeg har egentlig altid været positiv, men de seneste år er det blevet mere bevidst.

  Karin: Det var nemlig så dejligt at få hjælp, da det var mest nødvendigt. Jeg har faktisk to 😉 men mange tak.