Fru Nielsens Hverdag header image 2

Dagen efter natten.

Skrevet lørdag d. 15. marts 2014 kl. 10:32 og gemt i: [vejr og vind]

Jeg har tilbragt natten i favntag med Carl, ikke der var særlig meget “go’daw” i ham, men alligevel kunne jeg ikke sove.
Jeg aner ikke hvorfor, men var vågen 1007 gange og oppe 999 gange – mindst.
Hele kroppen var i alarmberedskab, alt kørte med 300 i timen.
Så nu er jeg træt.
Jeg gider/orker ikke gå tur med Emma, så hun må nøjes med haven … så må vi se, om jeg finder lidt gider godt senere på dagen.

skovtur_110314

Det gode vejr i starten af uge kunne jeg rigtig godt vænne mig til.
Når jeg vågner og solen skinner, er jeg ustoppelig.

Januar havde nær taget pippet helt fra mig og februar har da ikke været ret meget bedre – i mit hoved.
Jeg kan ikke finde glæde ved noget, når solen aldrig skinner.
Sådan har det ikke altid været, så jeg må vist få mig selv i gang med de længere ture, inden det igen bliver alt for mørkt.
At komme ud i den friske luft hjælper, det er bare så svært at få sig overbevist, når alt er mørkt.

Nu er alt lyst og så er jeg træt. Hvor fedt er det lige?

0

··8 kommentarer ↓

 • Mette

  Jeg har sovet som en sten og var temmelig forundret over at alt var fløjet rundt ude i haven… jeg har vist kun hørt brudstykker af hvad ham vejrmanden sagde 🙂

 • Helle K.

  Mette: Man kan vist heller ikke altid regne med ham vejrmanden, så det er nok en meget god ide. For meget kan man sige, men orkan var det ikke. Her væltede en cykel – men den har nu også en slap støttefod 😉
  Jeg sover af h. til i denne tid – jeg håber snart, det er ovre, for nattesøvn er nødvendigt for at få en god dag.

 • Madame

  Sikke et dejligt billede! Jeg har det som dig og synes, vinteren har været usædvanlig grå og tris. Man savnede lys og solskin!
  Jeg håber, du finder ‘gider godt’ senere på dagen 🙂

 • mosekonen

  Måske skulle man helt slukke for sit tv, hver gang vejrmanden viser sig. Så kunne du måske sove lidt uden at føle dig urolig. For det hele er hans skyld.
  Her har det kun blæst – en lille smule som det så ofte gør.
  Denne vinter har altså også været usædvanlig mørk. Fuldstændig uden lys fordi der heller ikke har været sne til at lyse landskabet op. Jeg har det selv lige sådan, og der er vist ikke andet at gøre end at vente og få det bedste ud af dagene. Sove til middag f.eks.
  Håber i hvert fald, at du må få din nattesøvn igen, for den er sikkert vejen frem.

 • Karin Abildhauge

  Her blæste det kun kraftigt. Kunne hører vindens rusk.

  Jeg længes allerede efter det dejlige vejr der var for et par dage siden, solskin, stille vejr,og ser frem til vi igen møder, sol, varme og stille vejr.

  Jeg var slået ud af vejret, var helt nede og smage, kæmpede, og fik heldigvis et skulderklap, og endnu et lige inden Carl landede, så skal nok klare mig gennem, og derfor sender jeg dig masser af gode og positive varme tanker.

 • Catarina

  Jeg har det som dig og har det bedst med masser af sol – så klare jeg ligesom hverdagen bedre, så jeg hepper for mere sol 🙂
  Selvom det ikke blev til en orkan, så var det rigeligt med blæst, da vi skulle lande i København, og turen ned, vare mere turbulent end jeg nogensinde har oplevet. Ikke sjovt, specielt ikke når man tænker på at jeg hader at køre i rutchebaner. 😉

 • lene

  Det rusker stadig her, og jeg kender alt til de søvnløse nætter, det er svært at finde energien bagefter. Men Helle, til et kursus for nye kolleger, hvor jeg bl.a talte om livsstilsfaktorer, nævnte jeg hvordan du med dine indlæg om gåture inspirerede mig til at komme ud. Så jeg håber du finder energien til en tur i dag 🙂

 • Lone

  Ja det er ikke særlig fedt at være træt, når det endelig lysner. Jeg håber, du fandt gider godt senere på dagen 🙂
  Søde Emma på skovtur venter på mor, som tager billeder 🙂