Fru Nielsens Hverdag header image 2

Restestrik er ikke så sjovt.

Skrevet lørdag d. 7. september 2013 kl. 15:34 og gemt i: [strik]

Jeg havde noget garn i overskud fra mine sommertrøjer – gråt og lilla.
Jeg besluttede, fornuftig som jeg er 😉 at jeg måtte strikke en restetrøje, inden jeg igen køber nyt garn.

Så nu tvinger jeg mig selv til at strikke, så snart jeg kan få mig til det … det er ikke nemt.

strik_050913

Det bliver bare en helt alm. stribet trøje uden dikkedarer – ja selv ribkanterne er sløjfet.
Jeg bruger stadig Liselottes raglanmønster.

Jeg glæder mig til at blive færdig, men kan ikke rigtig tage mig sammen, men måske i næste uge.

Den næste skal ikke være grå …

0

··5 kommentarer ↓

 • Karin Abildhauge

  Når du bliver færdig, bliver du med garanti glad, det bliver en frunielsen trøje, du overhovedet ikke havde forventet.
  I min unge dage, da jeg strikkede meget, fik jeg også altid udnyttet alle garnrester. Jeg rullede alt op i en stor nøgle. Hvis der var meget i en farve, blandede jeg det, når jeg rullede op, mest fordi jeg det ikke altid var en farve jeg ville have som grundfarve, når den så var meget spredt, bemærkede man ikke den gentog sig. Nogle var vilde med mine påfund, andre var i den helt anden grøft, sjældent støtte jeg på nogle der på god jysk sagde, det kan gå an. Jeg selv elskede disse trøjer/strømper/veste/cardigan. 😉
  Klø på, du bliver så glad efterfølgende.

 • Annemette

  Det ser da ellers godt ud 😉

 • Tina Liel

  Synes det er rigtig godt at du udnytter alt dit garn og det til en helt unik trøje♥ Knus

 • Catarina

  Den ser dasuper fin ud Helle og ja, det kan selfølgelig godt virke træls kun at skulle have retmasker, men med de dejlige striber, må det da hjælpe ret så godt. 🙂

  Jeg har læst Liselottes raglanmønster.og jeg tror faktisk det er noget jeg kan finde ud af 😉 Og så synes jeg det er super fint. 🙂

 • Helle K.

  Karin: Jeg bliver sikkert glad for den, men helt tilfældig er farverne nu ikke 😉

  Annemette: Tak 🙂

  Tina: Tak – du har ret, sådan skal det være 🙂

  Catarina: På rundpind er det jo retmasker – som regel. Det var dog en afveksling med cardiganen – der var jo vrangmasker også. Du kan sagtens finde ud af det 🙂 Min raglan er bare som jeg plejer – næsten som Liselottes – eneste forskel er, at jeg slår et par masker op under ærmerne – så synes jeg, der er mere plads til bevægelse.