Fru Nielsens Hverdag header image 2

Vejret er som i forgårs

Skrevet fredag d. 16. november 2012 kl. 15:24 og gemt i: [vejr og vind]

og som så mange andre dage i den seneste tid: Vådt og gråt – men heldigvis er her ikke koldt og det blæser heller ikke, så alt i alt må det siges at være nogenlunde.

Jeg havde ellers satset på solskin, når vi i morgen skal på den årlige “familien-pynter-gravsted-og-vi-spiser-og-hygger-dag” med håndværkeren og to af hans søskende. Jeg skal jo ikke ordne gravsted, så jeg kunne fint tage billeder – i solskin tak.

I dag nåede jeg frisøren, det trængte, men det skulle jo også passe med jul og endnu en klipning. Der er virkelig mange og store spørgsmål i livet … klippes eller ikke/ i dag eller i morgen.

Nu skal jeg ind og strikke, jeg er så spændt på, om jeg kommer til at mange garn … ja ja et af livets andre store spørgsmål … garn nok/eller ikke garn nok.

God fredag og weekend 🙂

06 kommentarer ↓

 • rejen

  uha ja livet består af mange svære spørgsmål, håber du får en løsning på dine..;-D

 • Inge

  Skal / skal ikke ja det er spørgsmålet.. 🙂
  God weekend hos jer.

 • mosekonen

  Håber du har haft en dejlig familie-tur, og har fået taget billeder med eller uden solskin 🙂
  God søndag aften til dig.

 • Henny Stewart

  Gråvejr eller ej, så er det altså et meget fint billede, du har taget! Jeg går også i frisørtanker for tiden. Men jeg må hellere vente, til jeg kan holde til at sidde op i mere end en halv time ad gangen. Hvor meget skal jeg så få kappet af, når jeg når så vidt. Lige nu er mit hår megalangt og meget besværligt, da jeg ikke kunne ordne det selv. Nå, jeg får nok bare klippet en 10-15cm af. Men som du er inde på: Det er mange, store beslutninger, man sådan skal træffe. 😆

 • Helle K.

  Rejen: Det skal jeg nok gøre – i løbet af et stykke tid 😉

  Inge: Tak og nu er det lidt sent at sige ilm 🙂

  Mosekonen: Det blev en dejlig tur med bunker af billeder 🙂 Tak og en god mandag aften til dig 🙂

  Henny: Tak 🙂 Jeg havde også hår jeg kunne sidde på, da jeg var ung, men med årene synes jeg, at det korte klæder mig bedst, mit ansigt er blevet lidt slap i betrækket efterhånden 😉 Dit hår ser fint ud på dit billede 🙂 Håber du finder en løsning.

 • Madame

  Smukt novemberbillede! Jeg håber, I har haft dejligt solskin i dag, Helle – her begyndte dagen med flot rimfrost.