Fru Nielsens Hverdag header image 2

Den daglige dosis visdom.

Skrevet fredag d. 4. januar 2008 kl. 13:43 og gemt i: [diverse, farver, min mand]

Vi startede dagen med en tur til Farsø, blodtryksapparatet skulle afmonteres, desværre havde det kun registreret 50%, så jeg måtte have et nyt på, og døje med det endnu en dag.

En tur i bil med håndværkeren 30 km. hver vej, så jeg blev doceret i rigeligt mål. Håndværkeren fortæller fra det øjeblik han sætter sig i sædet. Idag blev jeg klogere på diesel-motorer, hvordan de virker, hvordan de virkede før, hvordan de virker nu, hvordan de virker i frostvejr o.s.v. Jeg kunne blive klogere, hvis jeg lyttede, men jeg gør som i skolen, jeg dagdrømmer, kigger ud af vinduet, siger hmmm og nå de rigtige steder og ellers er jeg alle mulige andre steder, så jeg bliver ikke klogere.
Børnene bliver terpet igennem hvergang vi kører. Ældste siger, at når hun kører med veninderne, så er de målløse over den viden hun har om alt og intet på deres vej – “Hvor ved du det fra?”: Spørger de, “Det har min far fortalt”, er hendes standardsvar. Vi ved også hvilke huse, der er bygget af hvem og hvornår, hvis vi kan huske det 😉
Håndværkeren er meget interesseret i alt omkring sig, og han deler gerne sin viden.

Idag blev banneret og hele siden forandret, måske er baggrunden for farverig, men jeg trængte til farver og liv på bloggen – jeg er en rigtig farvegris. Jo mere jo bedre er min holdning.

0

··15 kommentarer ↓

 • margrethe

  Kender godt den der med hmmm og nå, de rigtige steder 😉 Syns det ser helt vildt godt ud med dine pangfarver på siden her.

 • Helle K.

  Margrethe: 🙂 det er godt, at man kender knebene. Tak – måske ændrer jeg baggrunden senere, nu må vi se. Jeg har allerede tanker om ny header og tema, jeg har det problem, at jeg aldrig mangler ideer.

 • Anne Dyrholm Stange

  Hey – så er vi vist tilbage i de glade 70’ere, dit “nye” tapet ligner en lille spencer jeg engang havde i frotte 🙂

  Men flot ser det ud, jeg kan også godt li’ at der er gang i den!!

  Jeg elsker folk, der sluger verden med hud og hår, folk der ved en masse om alt og intet, og som ved det, fordi de ikke kan lade være med at suge viden til sig, det kan jeg li’!
  Og så kan jeg rigtigt godt li’, når de så deler ud af den viden, og jeg elsker børn, der ved noget andet og mere end tv-programmet og den nye udvidelsespakke til Sims.
  Hurra for håndværkeren…

  Og pøj-pøj til dig med de nye målinger, skal vi ikke satse på 100 % i denne omgang, så du slipper for flere apparater lige nu!
  Kh Anne

 • Helle K.

  Anne: Thats my man 😉 han fortæller og ved og interesserer sig i et væk, men nogle gange bliver jeg hudløs i ørerne, og så drømmer jeg –

  Hvis jeg skal være ærlig, og det SKAL jeg ;-), så er mønsteret hentet på min nye “købt-til-jul-bluse”, jeg har scannet den – håndværkeren spurgte, om jeg troede, at jeg kunne få en mere 🙂

  Takket være håndværkeren ved børnene meget, jeg ved også meget, men taler ikke så meget…

  Tak det håber jeg også, den de lavede igår morges, da de satte apparatet på, så fin ud – så jeg satser.

 • Janne

  Hold da op for nogle farver, dem kan man da kan man kun blive glade af. Historien om håndværkeren kan ligeså godt være min far, man får en kæmpe viden og det gør faktisk en selv mere nysgerrig.

 • Helle K.

  Janne: Der er gang i den… jeg bliver også glad af farver. Jeg har altid været vild med mennesker som ved noget og omvendt så hader jeg uvidenhed.

 • Jette H

  Hold da op, der er kommet knald på …. skal vist lige vænne mig til det, men farverne er da flotte 🙂

 • Catarina

  Nåå du bruger også den med umm, den bruger jeg også 😆

  Din side er blevet vildt flot, sådan rigtigt 70’er stil – det er ski flot.

 • Helle K.

  Jette: Jeg håber, at du ikke bliver skræmt væk af farverne, baggrunden bliver måske dæmpet lidt i løbet af et par dage… den er skrap.

  Catarina: 😉 den virker hver gang. 70’er agtig på den fede måde, synes jeg. 😀

 • Mariann

  Din nye baggrund er bare flot, den kan jeg rigtig godt lide 🙂
  Dejligt med en mand der kan fortælle, men jeg kan godt følge dig i det der med at bare sidde tænke på noget andet, og så satse på at få sagt hmm, og smile lidt de rigtige steder engang imellem.
  Mvh.Mariann
  Ps. Tak for din hilsen

 • Helle K.

  Mariann: Tak skal du ha’ Jeg er efterhånden helt øvet, vi har været sammen i 27 år 🙂 Slev tak.

 • Helle K.

  Jeg mener selvfølgelig SELV tak. 😀

 • Billedmager

  Hej Helle!
  jeg bliver i godt humør når jeg ser på dine banner. De rigtig oplivende at kigge på. Du kan jo altid skifte dem igen, hvis du bliver træt af dem. Det er dejlig at få noget at vide fra andre – men det er irriterende, hvis det er svært at modtage fra andre.
  Jeg tænker at d måske kunne have ønsket at han var interesseret i hvad du vidste eller hvad du kunne ønske dig?
  Det er ikke sjovt at bare at få fyldt på hele tiden. Det er vigtigt også at kunne fordøje den nye viden. Bliver fodringen for voldsom, så lukker man af! Det er naturligt. Deb kender jeg fra mig selv!

 • conny

  “Hudløs i ørerne” HA HA HA. Den må jeg til at bruge – min husbond ved også rigtig meget og rigtig mange emner- og elsker at fortælle om det!
  JEg har desværre bare ikke noget filter til at fange og fastholde al den viden, jeg bliver begavet med.

  Behold endelig de dejlige blomster! Det er lidt lige som min skrivebordsbaggrund, der lige nu er en palmeø omgivet af blåt vand – man trænger til lidt opkvikning i disse blæsende dage.

 • Helle K.

  Billedmager: Tak – det gør jeg også. Jeg har hele tiden så mange nye ideer, så jeg skifter sikkert snart igen. 🙂 Håndværkeren er interesseret i hvad jeg fortæller, men jeg siger bare ikke så meget – hele tiden, men jeg nyder også at høre alt det han fortæller, jeg bestemmer jo selv, om jeg vil gemme det hele. Jeg har jo selv valgt ham, og han er meget kommunikerende i alle sammenhænge, man er aldrig i tvivl om hans mening eller hans humør, det hele bliver serverete straks.

  Conny: Mit filter er meget stormasket – jeg hører, men kan ikke huske. Jeg skifter måske – hvis jeg laver et nyt, hvilket jeg er vild med…