Fru Nielsens Hverdag header image 2

Fra øre til øre.

Skrevet søndag d. 28. oktober 2007 kl. 13:26 og gemt i: [diverse, politik]

Så gik den ikke længere, den første valgplakat er sat op på Vestergade. Jeg kan på denne afstand ikke afgøre, hvem den smilende mand er, men der er meget smil og meget ansigt, jeg gætter på Jacob Aksel Nielsen fra Konservative, jeg må forbi senere, så jeg ved, hvem det er, der stirrer herop.
Hvem sagde: “Som en flækket træsko?”

04 kommentarer ↓

 • anjoe

  Her i området på Midtlolland, hvor Rimkogeren og jeg bor, ja da blev el-ledninger nedgravet forrige år, så vi slipper for valgplakater 😉 Har i øvrigt aldrig ladet os påvirke af sådanne, men det viser alskens analyser, at mange borgere gør. Et smil ala “en flækket træsko” er sikkert iblandt topscorere 😉

  Skulle du kede dig lidt – trænge til adspredelse fra politiske plakater – besøg da min blog og find “Gaver på vandring” 😉 Jeg mangler et par stemmer *SG*

 • Helle

  Det er en god grund mere til at grave de ledninger i jorden 😉 Jeg stod og tænkte på, hvem om nogen der lader sig omvende at de storsmilende ansigter??? Jeg bliver irriteret, når de fx sidder så lavt, at man støder ind i dem på fortovet – det gjorde jeg udenfor Fakta lige før 🙁

  Gaver på vandring har jeg kigget lidt på, men det er vist noget med, at det skal være hjemmelavet – eller? Jeg kigger forbi igen.

 • anjoe

  Startende bagfra, joh gaverne skal være hjemmelavede, men frk. bibo har ændret reglerne ved at påstå, at bare man selv pakker gaverne ind, er det OK 😉 Så lidt kærligt indkøbt er nu OK 😀

  Nedgravede ledninger er ovenud OK, og det bliver i øvrigt fremtiden overalt i Danmark. Hvad valgplakater angår, ja så er nærmeste byer ved at være linet op totalt, for der skal modsat landområder være lys i de fleste aften- og nattetimer. Så der slipper evt. heller ikke jeg for sure opstød 🙁

 • Helle

  Nå, så kan jeg også være med, jeg var ved at panikke, hvis jeg lige skulle være kreativ. 🙂
  I virkeligheden så får man kvalme af de billeder, så de opnår ikke en hujende fis, ikke fra mig i hvert fald.