Fru Nielsens Hverdag header image 2

Det er for tidligt.

Skrevet mandag d. 29. oktober 2007 kl. 07:42 og gemt i: [mindste, sygdom]

Jeg plejer ikke allerede at have et sygt barn i oktober, måske engang efter jul, hvis de overhovedet bliver syge. Mindste har trodset “plejer”. I lørdags var han til håndboldkamp hele eftermiddagen i hallen, da han kom hjem ved 18-tiden, var han noget træt, men jeg troede bare, at det havde været en hård dag. Søndag morgen var han hvid i hovedet og klagede over, at han var rundtosset, hans pande var også varm, så han listede ind på sofaen, hvor han lå hele dagen igår, han sov hele tiden, kun vågen for at drikke lidt. Idag har jeg ladet ham sove, så må vi se, hvordan det udvikler sig.
Da mindste var 1½ måned gammel, fik han mellemørebetændelse første gang, derefter var der altid noget med hans ører, han fik penicillin, blev punkteret og fik dræn i ørerne, indtil han var 4½ år, da forsvandt det fra den ene dag til den næste og siden har han faktisk aldrig været syg. I bh-klassen havde han ingen sygedage i 1. klasse heller ikke, så i 2. klasse begyndte han at snakke om, at han også godt ville være lidt syg en dag 🙂 – nu hvor han går i 5. klasse er han stadig meget lidt syg, især når man tænker på, hvordan han startede sit liv.

0

·Skriv en kommentar ↓