Fru Nielsens Hverdag header image 2

Mandag morgen.

Skrevet mandag d. 19. januar 2009 kl. 07:26 og gemt i: [fru Nielsens Hverdag]

En weekend hvor en truende hovedpine fik tempoet ned i lørdags.
Natten blev en kamp mod hovedpinen, men søndag havde den alligevel taget magten.
Jeg har aldrig hovedpine, men jeg tror denne skyldes en virus.
Mellemste har været syg i 2 uger – fra 3. juledag og frem.
Han havde en “rigtig” influenza – sådan hvor det eneste man vil er at sove og døse med høj feber og opkastninger. Som afslutning havde han bankende hovedpine i lang tid.
Håndværkeren lå i sengen i torsdags – det sker ellers meget sjældent, men han hostede og var så forkølet, at han ikke orkede at stå op – siden har han så fået en bankende hovedpine.
Jeg har hørt, at influenzavaccinationen i år har ramt den rigtige virus – så vi slipper for influenza – jubi – selvom det nu er 8 år siden jeg sidst prøvede en influenza, vil jeg jo helst springe over.


Nå men det har så betydet, at maleriet bare står der midt i stuen…
Jeg ville ønske, at jeg kunne have det et sted som var mit – nogle gange har jeg ikke lyst til at diskutere og analysere det jeg laver – så vil jeg bare gerne være i fred med det – eller ihvertfald kunne vælge hvem som skal lukkes ind. 🙂

Nyd din dag med eller uden sne – her er faldet et par centimeter 🙂

07 kommentarer ↓

 • Helle

  Godmorgen Helle ! Kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet ; Rigtig influenza. Der er bare så mange, som slynger om sig med INFLUENZA. Bare de er forkølede eller lidt småsløje, så har de influenza. Men har man haft influenza, så er man bare ikke i tvivl, vel.
  Du får nok dit eget værelse engang. Børnene bliver jo ikke boende hjemme til evig tid. I mellemtiden kan du få et her, vi har 2 i overskud. Okay så 1 da, for kontoret vil jeg ikke gerne undvære.
  Vi har kun fået lidt sne, men her er isbelagt. Jeg har lige været på tur med hunden. Det var lige før, vi skulle have pigsko på.
  God dag !

 • Helle K.

  Helle: Nemlig – folk har en tendens til at tro at de har influenza og er ved at dø hvergang de er forkølede – det kan godt irritere mig lidt 😉 Jeg har hørt en læge udtale engang, at influenza er en alvorlig sygdom og man kan kende den på, at når man er ramt, så er man syg og foretager sig ikke noget som helst – det kan man simpelthen ikke 🙂
  Jeg får måske et værelse til sommer – selvom der er flere som gerne vil have et værelse eller et ekstra værelse 🙂

 • Marianne

  En rigtig god bedring til jer i det nordjyske og jeg forstår godt at du har brug for et lille atelie….

 • Olines

  God bedring. Her på matriklen er vi ramt af influenza og vi er ikke i tvivl! Indtil videre er vi 3 ud af 5 der må holde sengen og lade os opvarte, for vi kan intet.

 • Helle K.

  Marianne: Tak – jeg er nu frisk igen, hovedpinen er væk 🙂

  Oline: God bedring til dig – du trænger mere, jeg er nemlig rask og har ikke haft influenza 🙂 kun virus eller alm. hovedpine måske.

 • Hanne Ewald

  Hej Helle
  SNE nøøøj hvor heldigt, her har det bare regnet surt og trist.
  Jeg maler også i stuen – kæmpe voksdug på gulvet, alligevel pletter det.
  Det er mest det, jeg får kommentarer for !Blandt andet derfor har jeg lavet min blok så jeg kan komunikere mine billeder ud til en lidt større kreds. Synes nu det går lidt trægt med det. Dejligt at dele det jeg laver med andre, tak fordi du gider kikke med.
  Hvad bliver det for en sjov lille mand du er i gang med?
  Det er måske slet ikke en mand, men sådan på afstand ligner det!
  Jeg kan vældig godt li’ små mænd! På billeder altså !
  Venlig mandags hilsen
  Hanne

 • Helle K.

  Hanne: Det var væk i løbet af dagen, men det var hvidt så længe det varede 🙂
  Det er sådan et døje at skulle pakke ud og ind hele tiden – jeg kan godt li’ at det står fremme, så jeg kan se på det og tænke og ændre og …. det ville familien aldrig finde sig i i stuen.
  Min bror sagde, at han trængte til at få malet soveværelset ;( det bliver ikke taget alvorligt, at man maler.
  Jeg er vild med at kigge – tak fordi jeg må 🙂
  Det er en kvinde, men pyt – der er kun konturerne endnu… nu må jeg se, hvad det ender med 🙂
  På billedet bagved – som jeg er i tvivl om, men min ældste kan li’ – er der flere personer… det kører bare ikke som det skal 🙂