Fru Nielsens Hverdag header image 2

Det var så lørdag.

Skrevet lørdag d. 5. juli 2008 kl. 20:41 og gemt i: [Øv altså]

Det har været en lidt dum dag.
Jeg vågnede og var frisk for første gang siden weekenden, så jeg sprang lige på støvsugeren, og så skulle vinduerne vaskes, og gulvet og der skulle tørres støv af og…. så skal jeg love for, at jeg fik et gok der sagde “så kan du lære det”. Feber og smerter hele dagen. Håndværkeren lavede aftensmad og nu er jeg på højkant igen.
Jeg nyder stilheden.
Ældste er til fest.
Mellemste sidder med lukket dør og er på nettet – han spiller.
Yngste og håndværkeren er ude at fiske sammen med yngstes ven. Det var de også iaftes, og de fangede fisk, så det måtte gentages iaften. 🙂

Ældste er ellers optaget af at få vasket tøj. Hun rejser til Bulgarien imorgen aften. Hun skal på druk-dase-flirte-ferie med veninderne.

Jeg er lige ved at redigere nogle billeder, som I nok skal få kastet i ansigtet i løbet af kort tid.

02 kommentarer ↓

 • Catarina

  Øv da, det var da træls. 🙁

  Hviskende: jeg har jo sagt til dig at du skal passe på dig selv ikk?

  Hyg dig med billedern. 🙂

 • Karin

  Det er da ikke rart – ja en rigtig træls dag… kunne have taget dig i hånden….

  God tur til ældste pigen, det siges at turen er god, på en af de nye værtshuse servere min søns bedste kammerat, stedet har et meget dansk lydende navn, så hvis hun møder en tjener der hedder Lasse, og han er fra Holstebro, så lad hende give en hilsen videre 😉