Fru Nielsens Hverdag header image 2

Forrige weekend

Skrevet tirsdag d. 13. oktober 2020 kl. 12:54 og gemt i: [fru Nielsens familie]

flyttede Viktor, Louise og Laurits til Arden. De har købt et hus, og Viktors storesøster siger, at han er den mest voksne af de tre, men de vil stadig kalde ham “en lille lort”. Det er dejligt for dem, men jeg tror ikke, at jeg kommer til at se dem oftere, jeg kunne ikke drømme om at løbe dem på dørene.

Jeg skal passe Laurits hele dagen i morgen, det er første gang i så lang tid, men det går nok, han plejer at sove til middag 3-4 timer, det synes jeg er vildt, mine unger sov højst en time af gangen.

Jeg har ikke turdet passe ham en hel dag før nu, jeg kan ikke bære rundt på ham, men nu er han mere selvhjulpen, og mormor har passet ham mange gange, så nu måtte jeg også prøve.

0

··4 kommentarer ↓

 • Madame

  Tillykke til Viktor, Louise og Laurits med deres nye hus! Hvor er det dejligt for dem.
  Og det lyder hyggeligt, at du skal passe Laurits en hel dag, nu hvor han er mere selvhjulpen, så du ikke skal bære rundt på ham.
  Jeg kan huske alle de sjove dage, hvor jeg har passet Isabella, da hun havde samme alder.

 • Ellen

  Det er da også bare lykken at passe børnebørn, så nyd det! Men det gør du nok også 🙂
  Men nej, man vil ikke rende dem på dørene, men mon ikke børnene selv vil rende dig på dørene, når de bliver gamle nok til det? Det kunne da være så hyggeligt for dig – og noget jeg ville ønske kunne ske for mig.

 • Helle K.

  Madame: Mange tak – de er vildt glade 🙂 det gik super-godt.

  Ellen: Ja, men med måde – hold nu helt fast, hvor var jeg træt. Jeg håber, at Laurits har lyst til at komme selv, når han bliver ældre.

 • Catarina

  Aiii stor tilykke til de unge mennesker og til dig for at få den lille familie så dejlig tæt på. Det er nemlig noget af det jeg savner, at kunne se de unge mennesker i hverdagen. 🙂