Fru Nielsens Hverdag header image 2
Du og jeg farmor

Farmor passede Laurits

Skrevet fredag d. 16. oktober 2020 kl. 11:44 og gemt i: [Farmor]

og det gik fint.

Laurits kom klokken 8, og blev hentet 16.30, så vi havde en lang og dejlig dag.

Laurits er altid nem, meget nemmere end mine egne var som små, så jeg klarede pasningen uden en eneste tåre eller skrig. Han sov fra 12 til 15.20, hvor jeg “kom til” at vække ham. Så længe sover han hver dag, hvis han har været ude at lege om formiddagen. Vildt.

Du og jeg farmor
Du og jeg Laurits

Det er dejligt at være farmor.
Det er skønt at passe barnebarn, men ikke for tit.
En dag i ny og næ går fint.

Jeg ved, at mange bor sammen med børn og børnebørn, eller drømmer om at komme til det, men det gad jeg simpelthen ikke … hvis jeg skal være ærlig.
Min tid med små børn er gået og kommer ikke igen.

0

···7 kommentarer ↓

 • Lene

  Dejligt at I hyggede jer, og jeg synes også det er vildt at den unge mand kan sove så længe. han må bruge sig selv godt om formiddagen-

 • Ellen

  Jeg forstår dig godt, og jeg synes, at nogle af de bedsteforældre jeg kender (til), bruger for meget tid på børnebørnene – de får lov til at fylde for meget i deres liv efter min mening.
  Jeg havde en kollega, som sammen med mand, datter og svigersøn købte et stort nok hus til alle tre generationer. Det holdt kun i nogle få år, og det kunne jeg forestille mig ske for andre også.
  Man skal i hvert fald have to selvstændige lejemål – det romantiske ved at skulle indtage alle måltider sammen altid, forsvinder vist på et tidspunkt.
  Jeg stornyder naturligvis at være sammen med min datter og mine børnebørn, men altid? Det tror jeg ikke, er attraktivt i længden – og så alligevel … C har sagt, at jeg bare kan flytte over til dem, hvis jeg skulle blive alene (John er otte år ældre end mig). Men er det ikke også noget andet? Og forhåbentlig sker det ikke før børnebørnene er blevet voksne eller i hvert fald næsten …

 • Madame

  Det var dejligt at høre, at det gik godt at passe ham.
  Jeg har det vist lige som dig – jeg passede meget gerne barnebarn, da hun var en lille pige, men helst ikke alt for tit 🙂 Nu er hun næsten 16 og går sine egne veje.

 • Marianne

  Dejligt I havde en god dag sammen, utroligt så lang tid han sover. Jeg passer gerne børnebørn, men ikke for tit, så bliver det hverdag og spændingen forsvinder. Men jeg nyder det, når jeg engang imellem kan hjælpe lidt. I øjeblikket har vi vores næsten 18 årige barnebarn på efterårsferie, men det er jo en helt anden historie.

 • Janne

  Jeg nyder at låne, men aflevere pænt tilbage bagefter for der er bestemt noget frihed over at være færdig med små børn. Det varer forhåbentlig nogle år før mine drenge kommer og fortæller jeg skal være farmor

 • Helle K.

  Lene: Han elsker at være udenfor. Vi var udenfor i mere end 1½ time, og han legede hele tiden.

  Ellen: jeg er helt enig i det hele. Det er helt sikkert noget andet, hvis du bliver alene. Min datter har også sagt, at vi kan bo hos hende, når vi bliver gamle – hun er single karrierekvinde – men det er nok noget andet, hvis man bliver alene.

  Marianne: De havde vi, men hold op det er hårdt med sådan en lille fyr. Det er dejligt, at de stadig gider komme.

  Janne: Jeg er faktisk ikke vildt interesseret i børn, altså udover mine egne 😉 og nu deres afkom. Sådan har det altid været, jeg ville egentlig slet ikke have børn, da jeg var ung, også efter vi var blevet gift.
  Det gør det nok. Jeg syntes, at min søn var for ung, men han har klaret det fantastisk flot.

 • Catarina

  Dejligt at få lidt alenetid med den unge gut. 😀