Fru Nielsens Hverdag header image 2

WordPress-app

Skrevet torsdag d. 8. oktober 2020 kl. 12:29 og gemt i: [wordpress]

Er der andre end mig, som skriver nye indlæg via app’en?

Er der en smart måde til at justere billeder, så de får en passende størrelse?

0

·3 kommentarer ↓

  • Janne

    jeg prøvede den forlænge siden, men er faktisk kommet frem til at det er lettere at logge ind via browseren fra tablet eller telefon. Jeg bruger dog oftes PC’en til at blogge fra 😉

  • Helle K.

    Janne: Hvis jeg skal blive ved med at skrive på min blog, så skal jeg have fundet ud af, hvordan jeg gør, så jeg kan lave nye indlæg på telefonen, jeg gider ikke altid skulle ind til computeren. Spørgsmålet er ikke app. eller browser, men hvordan jeg laver billeder mindre på telefonen, så de ikke har en underlig facon på bloggen 🙂 men tak for input.

  • Catarina

    Du kan bruge den app der hedder. Resize Image After Upload, de bruger jeg selv når jeg indimellem har brugt appen på iPad’en eller telefonen 😀