Fru Nielsens Hverdag header image 2

I dag er min fødselsdag

Skrevet onsdag d. 7. oktober 2020 kl. 18:01 og gemt i: [fru nielsens fødselsdag]

men jeg skal først fejres på lørdag.

Lasse arbejder i København i denne og de to næste uger,
ungerne har deres arbejde,
jeg er voksen,
og jeg kan godt vente.

Hip hip hurra Helle og tillykke med de 58 år 🇩🇰

05 kommentarer ↓

 • Ellen

  Igen et tillykke herfra. Selvfølgelig kan du vente med at blive fejret – du er måske oven i købet også ved at nå dertil (jeg er … men er ni år ældre end dig …), hvor man egentlig har det bedst med at springe fejringen helt over.
  Så kan man lettere bilde sig selv ind, at man ikke er blevet spor ældre … ;-D

 • Lene

  Endnu en gang hjertelig tillykke med fødselsdagen, jeg håber du gjorde dejlige ting for dig selv.
  Jeg bliver aldrig færdig med at fejre min fødselsdag, selv om jeg kun er lidt yngre end fru Nielsen 🙂

 • Karin

  Forsinket tillykke – og Hip Hip Hurra

 • Helle K.

  Ellen: Jeg har egentlig aldrig været særlig vild med fejring af mig selv – det skulle jeg måske lære? jeg får altid gode gaver, min datter er god til at købe – hun vil have ønsker, men finder altid på ekstra.

  Lene: Jeg har aldrig haft stor lyst til at fejre mig – men hurra for dig 🙂

  Karin: Tak

 • Catarina

  Et stort forsinket tillykke med fødselsdagen Helle Hip hip hurra 😀