Fru Nielsens Hverdag header image 2

Carlos sweater

Skrevet mandag d. 14. september 2020 kl. 10:01 og gemt i: [fru Nielsens håndarbejde]

Jeg har endelig været i stand til at strikke igen 👏🏻

Jeg valgte at strikke Carlos sweater i str. 2 år. Mønsteret er fint, men jeg er ikke vild med modellen. Jeg har købt Susie Haumanns nye strikkehæfte “Det bedste børnestrik str. 2-8 år”, der er opskriften fra.

Carlos sweater str. 2 år

Trøjen er strikket nedefra, kroppen er bred, mens ærmerne er smalle, det synes jeg ikke er så pænt, jeg tror heller ikke, det giver en god pasform til en lille dreng, som skal kunne løbe og slå ud med armene.

Jeg har kontrolleret målene, og de passer efter opskriften, så det er nok et spørgsmål om smag.

Jeg har strikket med to tråde højlandsuld på pind 4, det vil altid være mit strikkefavoritgarn. Jeg har købt garnet hos Garnudsalg, men det er fra mit lager. J

Jeg regner med at købe tre nye farver – hvid, sort og måske blå – ikke for vilde farver, det bryder min svigerdatter sig ikke om, og det er jo hendes barn, som skal i trøjen, så det retter jeg mig selvfølgelig efter.

Jeg er ved at slå op til endnu en trøje, denne gang strikker jeg top-down, det synes jeg, giver en bedre pasform.

0

···3 kommentarer ↓

 • Madame

  Den er virkelig smuk – det ligner et klassisk mønster, og farverne er skønne!
  Jeg har ikke rigtig forstand på at strikke, men du har selvfølgelig ret i, at små børn skal kunne røre sig i deres tøj.

 • Ellen

  Den er meget sød, selv om jeg sagtens kan følge dig i din tvivl. Du må simpelthen se, hvordan den fungerer når den bæres.

 • Helle K.

  Madame: Det var mønsteret, jeg faldt for.

  Ellen: Du har ret, jeg må putte barnet i den 🙂