Fru Nielsens Hverdag header image 2

Et sjovt kig i fortiden

Skrevet onsdag d. 9. september 2020 kl. 06:32 og gemt i: [fru Nielsens Hverdag]

Som nogle af jer ved, så kigger jeg aldrig tilbage i tiden, heller ikke på min blog, men der er dog undtagelser …

Helles hyggeblog fortalte om archive.com, den kendte jeg ikke, men jeg skulle selvfølgelig ind og kigge efter min side for x år siden.

Jeg valgte et tilfældigt år og en tilfældig dag, og hvor var det sjovt at læse om fortiden. Dengang jeg var til konfirmation i en guldkjole.

Har du lyst til selv at se? https://web.archive.org/web/20120510044925/http://www.frunielsen.net/

0

···5 kommentarer ↓

 • Madame

  Det er en skøn historie om body-shaper’en 🙂
  Ja, jeg er sikker på, at der er mange fremmede, der læser med på vores blogs. Det var sødt af din læse at fortælle, at hun læste med.

 • Helle K.

  Madame: Jeg grinte også lidt igen 🙂 Det er sjovt at tænke på, at fremmede læser med. Ja, sødt af hende. Jeg mødte siden et par stykker mere, som frejdigt kom hen og fortalte mig, at de læser med. Det er dog nogle år siden, da jeg var rigtig stabil på bloggen.

 • Ellen

  Med det antal hit jeg har hver dag, er der vist mange for mig ukendte personer der læser med hos mig, men det er jo kun dejligt 🙂
  Jeg gad da godt have set dig vise dit outfit frem 😀

 • Lene

  Det outfit vil jeg da også se 🙂 Og jeg er en af dem, der af og til går på opdagelse i min egen blog. Gad vide hvornår jeg begyndte at læse med hos dig? Det kan jeg ikke huske. Jeg kan huske at du kommenterede hos mig og fortalte at du havde været på min afdeling 🙂

 • Helle K.

  Ellen: Du har ret, selv om jeg faktisk ikke har tjekket antal hit på min blog … jeg kan ikke ritigt finde rundt, siden jeg kom i gang igen. Det kunne du lide, hva?

  Lene: Så modig er jeg vist alligevel ikke det var vist i 2007, da jeg havde været indlagt med passenrende blodprop – jeg startede bloggen 1. juni 2007, og kort tid efter var jeg indlagt på intensiv pga højt blodtryk, og 31. juli blev jeg indlagt pga forbipasserende blodprop. Jeg mener, at jeg skrev hos dig i den forbindelse … måske husker jeg forkert.