Fru Nielsens Hverdag header image 2

Fødselsdag i Aalborg

Skrevet mandag d. 24. august 2020 kl. 08:41 og gemt i: [fru Nielsens familie]

I lørdags var vi til en hyggelig fødselsdagsfejring i Aalborg.

Lasses søster fyldte 75, og svogeren fylder 80 i december. Det blev fejret med havefest for den allernærmeste familie, tre biografveninder og et hold naboer.

En af deltagerne var fødselarernes barnebarn og hans kone, de ventede deres andet barn om 14 dage, vi sagde farvel til dem ved 18-tiden – søndag morgen fik vi besked om, at nyeste skyd på stammen var vel ankommet 💙

Sådan en afslappet dag i et telt i haven er min yndlingsfestform. Jeg kan ikke fordrage stive fester, hvor man skal sidde ved et bord og høre på endeløse taler … vores bryllup var sådan en fest, hvis jeg skulle gøre det om, blev det totalt anderledes – men det skal jeg ikke, Lasse siger, at sådan en dumhed begår man kun en gang 😁

Jeg var selvfølgelig endt med at skulle stå for gaver fra os, vores børn/svigerbørn/barnebarn samt Lasses anden søster og svoger i Helsingør.

Gaverne var henholdsvis bestilt på nettet og blev købt i fredags. Da vi kom hjem fra indkøb i Aalborg, skulle jeg lave div. skilte til nogle blomsterkrukker, og kort til fødselarerne. Jeg har altid været vild med at klippe, klistre og lave ting på computeren, det er jeg stadig, men det er så hårdt ☺️ for mig, at jeg faldt om med smerter og af træthed klokken 18, jeg kunne ikke engang fixe noget mad. Det er surt, at det er sådan. Det er svært at forstå for mig selv og ikke mindst for andre 😢

2

··2 kommentarer ↓

  • Madame

    Jeg har det som dig og bryder mig heller ikke om stive fester, men fortrækker en afslappet dag i et telt i haven. Åh, det var synd, at det var for meget for dig at lave kort! Det må ellers være så hyggeligt at sidde med.

  • Helle K.

    Madame: Det er SÅ hyggeligt:) og jeg er så træt af, at det bliver for meget.