Fru Nielsens Hverdag header image 2

Tømning af loft

Skrevet mandag d. 24. august 2020 kl. 09:11 og gemt i: [fru Nielsen rydder op]

Da vi flyttede ind her, kom vi fra et hus på 2-300 m2, så vi smed MEGET ud, gav en del væk og pakkede lidt på loftet.

Jeg har i lang tid ønsket, at loftet blev tømt. Børnene bor steder, hvor de kan opbevare deres ting (vi smed meget legetøj ud, men gav også rigtig meget, da vi flyttede), men gemte spil og enkelte kasser. I går kom Katrine for at sige farvel til Emma. Lidt senere dukkede Magnus og Emma op, Magnus ville finde noget på loftet – så greb jeg chancen og fik dem til at slæbe alt ned.

Den ting han ledte efter, fandt han desværre ikke, det blev han ked af, men vi aner ikke, hvor den er. Vi har aldrig taget noget ned, kun sat flere kasser op.

Viktor kom forbi i aftes, så han fik også pakket sine ting, de skal dog blive her den næste måned. De har købt hus (i Arden), og de flytter ind den 1. oktober, så det ville være fjollet at flytte tingene to gange.

Vi bar adskillige kasser og sække ned med div. spil. Vi har åbenbart spillet rigtig meget, da børnene var små. Katrine ville ikke have nogle af dem, Magnus et par stykker, men Viktor vil gerne have resten, når han er flyttet, så de bliver altså sat i venteposition på et værelse. Viktor, Louise og Laurits skal måske bo her i en uge. Hvis deres lejlighed bliver udlejet, skal de være ude af den en uge før, de skal overtage deres hus. Det bliver lidt specielt, men vi skal nok få det til at fungere, vi skændes aldrig med vores voksne børn, så det skal nok gå 😊

Jeg fandt to gamle hæfter fra 8. klasse. Et stilehæfte og et hæfte med div. skriverier om venner. I 8. klasse kaldte jeg mig/blev kaldt Sofie 😳 det havde jeg helt glemt.

Katrine underholdt os ved kaffen, hun læste en af mine stile højt 😁 deres kommentar … du var godt nok fra landet, hva?

Jeg endte dog med en lille glædesdans, da jeg fandt alle mine smykker. Jeg har i 12 år troet, at de blev væk, da vi flyttede.

Grunden til at loftet skulle tømmes er, at hvis vi en dag beslutter, at nu sælger vi og flytter, så skal det være nemt, og jeg kan ikke selv komme derop, så jeg ville være afhængig af andres hjælp, og i en flyttesituation, er mit temperament ikke til at vente på andre, jeg vil selv kunne, når det passer mig. Sådan har jeg det i de fleste situationer 😊 det skal være NU, når jeg beslutter det.

Vi har boet her i 12 år, og det er meget længe, føler jeg. Efter 7 år begynder jeg at overveje et nyt sted, vi har aldrig før boet et sted så længe som her. Vi har i tre år været skrevet op i nogle boligforeninger i Aalborg.

2

·8 kommentarer ↓

 • Madame

  Hvor var det dejligt, at du fandt alle dine smykker. Sådan en større oprydning burde man jo foretage ind imellem – i hvert fald her, for vi bor meget småt. Sikke mange gode ting du fandt!

 • Helle K.

  Madame: jeg er lykkelig for det, for mine arvesmykker var i det smykkeskrin 🙂 jeg elsekr at få ryddet op, nu ved jeg, at jeg selv kan pakke, når den dag kommer.

 • Madame

  Det er sjovt, at du blev kaldt Sofie i skolen. Det er et smukt navn. Jeg blev kaldt Gitte af mine klassekammerater og har for 10 år siden taget navneforandring til det fra Birgitte 🙂

 • Lene

  Hvis jeg skal være helt ærlig, så sprang jeg over dette indlæg, da jeg så det på min blogliste. det mindede mig om at vi begge er dårlige til at tage os sammen til oprydning. Og det nager mig nu. Vi har boet her i over 37 år, vi er gode til at gemme ting på loftet, i skabe, i rum på gården, som vi ikke bruger. Og jeg bliver helt træt ved tanken om den oprydning.
  Men hvor er det godt at I fik det gjort. Og skønt at du fandt dine smykker. Om en måned har vi to københavnske lejligheder opmagasineret på den anden går, hvor vi iøvrigt også har flyttet noget af vores ting hen 🙂

 • Ellen

  Jamen der er du jo! Og har været der i hele to uger!
  Jeg har et par gange fulgt dit link, når du kommenterede hos mig, men hver gang stod der bare Coming soon, og til sidst opgav jeg – det skulle jeg så ikke have gjort … underligt er det nu alligevel …
  Nu er du i mit feed, og jeg skal have læst det hele op.
  Velkommen tilbage til blogland. Det er rart, at der stadig er nogle tilbage, for vi taber terræn, gør vi. Desværre. IG kan være fint nok, men blogland er bedre, for der skal skrives og fortælles meget mere.

 • Helle K.

  Madame: Det der med Birgitte/Gitte er vist ikke helt sjældent – som med Charlotte/Lotte. Min datter hedder jo Katrine, jeg er altid blevet sur, hvis nogle har forsøgt at kalde hende Trine.

  Lene: Jeg forestillede mig, når vi skal flytte … det hjalp. Vi har jo flyttet jævnligt, og jeg har smidt ud og smidt ud, men alligevel samler der sig ting sammen alle steder. De ting I har flyttet på den anden gård, dem kunne I vist godt undvære?

  Ellen: Her har du mig tilbage 🙂 Tak, jeg fandt ud af, at den nye WordPress-app til telefonen fungerer så fing, jeg var træt af, at jeg skulle tage billeder med kameraet, lægge dem på computeren, redigere osv at jeg aldrig nåede til at blogge. Nu er det jo let 🙂 Du har ret i, at bloggen giver mere plads til skriverier, jeg har ellers ment, at Ig kunne det samme med billeder, men det er jo ikke helt rigtigt – selv om jeg er meget visuelt orienteret.

 • Elin

  Billederne ser altså mærkelige ud, de bliver langstrakte når man ser dem på en Pc

 • Helle K.

  Elin: Tak for at gøre mig opmærksom på det 🙂 Det skyldes vist, at jeg er begyndt at bruge Wp-appen på telefonen, jeg troede egentlig, at den selv justerede billedstørrelsen, så blev jeg så klog. Det skulle være ok nu.