Fru Nielsens Hverdag header image 2

For meget og for lidt

Skrevet mandag d. 17. august 2020 kl. 10:00 og gemt i: [fru Nielsens helbred]

Siden jeg begyndte at få vanddrivende medicin, har jeg været meget påpasselig med at drikke nok.

I denne tid hvor vi har haft meget høje temperaturer, har jeg drukket meget – men åbenbart for meget.

Lørdag aften, da jeg lavede salat ved 18-tiden, fik jeg det virkelig dårligt. Utilpas, kvalme, brandvarm men frøs, kolde arme og ben mm. Jeg troede, at det var varmen, så jeg gik ud i skyggen med vand og en kold klud til panden, og jeg fik det bedre. Om aftenen var jeg ekstremt træ, og gik i seng 20.30, jeg vågnede hurtigt og var endnu mere utilpas end før. Jeg drak mere vand, brugte en kold klud, og så tissede jeg usandsynligt meget. Om morgenen kunne jeg se på mine hænder, at de var helt udtørrede, og så dæmrede det i min tågede hjerne, at man kan miste salte i kroppen, jeg googlede og kunne se, at symptomerne var præcist som min nats utilpashed. Jeg havde endda fået lidt krampe i benet. Så søndag spiste jeg en halv pose chips, og drak en hel del mindre, og sikke en forskel. Jeg kan mærke, at jeg nok har drukket for meget vand i længere tid 🙄

Du er et fjols fru Nielsen

3

·2 kommentarer ↓