Fru Nielsens Hverdag header image 2

Nu med gasgrill

Skrevet søndag d. 16. august 2020 kl. 16:28 og gemt i: [haven]

Lasse har altid været af den faste overbevisning, at gasgrill ikke duede.

Maden ville smage kogt i stedet for grillet osv i samme duer 🙄 hvis jeg skal være helt ærlig, så var jeg enig med ham 🤭

Sidste år fik jeg ham overbevist (jeg havde læst, at maden smagte ok) sidst på sommeren, men på det tidspunkt var den grill vi VILLE have udsolgt.

I år var sommerferien overskyet og regnfuld, så vi tænkte slet ikke på grill, men i går sagde jeg, at det havde været nemt at kunne lave en salat og så bare grille et stykke kød. Vi har ikke langt til handling, når jeg får gode ideer, så efter lidt googling og et par opringninger var vi på vej til XL i Mariager.

Nu har vi så prøvet vores nye Weber q1200, og vi er glade.

Dette er mit første forsøg med WordPress-appen, så jeg 🤞🏻

4

··2 kommentarer ↓

  • Ellen

    Velkommen i klubben af gasgrill-skeptikere 🙂
    Jeg havde det også som jer, men MIN familie rottede sig sammen mod MIG og forærede JOHN en gasgrill! Jeg syntes de var møgtarvelige, men jeg måtte hurtigt kapitulere og indrømme, at det smagte lige så godt som grillmad lavet over trækul – og så var det jo ti gange nemmere!

  • Helle K.

    Ellen: Tak Det har du ret i, det er nemt og det smager rigtig godt. Vi har allerede grillet mere på et par uger, end vi havde gjort de seneste 2-3 år.