Fru Nielsens Hverdag header image 2

Katrines fødselsdag

Skrevet tirsdag d. 7. august 2018 kl. 07:41 og gemt i: [familie, fødselsdag, ældste]

Katrine blev 29 år den 1. august, så hun inviterede os til brunch og kaffe i lørdags.

Det er blevet en tradition, at vi mødes hos hende lørdag efter den 1., hvor vi hygger os og går tur på havnen.

I år var der flere af tanterne/onklerne, som havde meldt afbud, så vi var en lille sluttet kreds, som tog den helt lange tur på havnen.

     

I år kunne vi lige snuppe lidt VM i sejlsport, også flot at se på.

Håndværkeren og jeg snakker ofte om, at det er underligt, at vi ikke bor i en by med havn, vi er begge vilde med havn, vand og hav.
I lørdags spurgte ældste, om vi ikke kunne tænke os at bo i Aarhus – jo, det kunne vi måske, men priserne i Aarhus passer ikke lige til vores økonomi, så jeg nøjes med at drømme om Aalborg.

0

····5 kommentarer ↓

 • Lene

  Hjertelig tillykke med datteren. Dejligt at hun bor, så I kan komme ud og se vand. Du må ud til en af byerne ved vandet her i Nordjylland 🙂

 • Madame

  Et stort tillykke med Katrine og de 29 år. Jeg kan godt forstå din glæde ved at være vandet.

 • Catarina

  Hjertelig tillykke med din store datter.
  Nej priserne i storbygerne er ikke alle lige venlige. Jeg kan godt forstå du drømmer om Aalborg – jeg er vild med Aalborg og sønnike er selv nået til det sted i livet, at han regner med at blive deroppe – han kan bedre lidt Aalborg end Odense, og jeg er bange for at jeg deler hans smag. 😀

 • Karin

  Et forsinket tillykke til og med din datter.
  Jeg længes også efter en storby ved havet. Helst Østkysten, og for mig er det Aarhus, så må jeg bo på mindre plads. Dog vil jeg være ked af at flytte fra Otto og Frida, så jeg bliver hvor de er, så må jeg drømme, præcis som du.

 • Helle K.

  Lene: Tak – det er også vores drøm 🙂

  Madame: Tak 🙂

  Catarina: Tak – Aalborg er tilpas lille til, at den føles lidt som en landsby, hvis du forstår, hvad jeg mener. Min datter er faldet for Aarhus, men det er en rigtig storby.

  Karin: Tak – Aarhus er helt udenfor vores muligheder – jeg er pensionist, og har været det længe, så der er ingen penge i bagagen. Jeg regner ikke med, at bo tæt på mine børnebørn, børnene skal i hvert fald ikke flytte og bo efter hvor jeg er i verden 🙂