Fru Nielsens Hverdag header image 2

Svigerdatteren havde fødselsdag i går,

Skrevet torsdag d. 15. marts 2018 kl. 07:50 og gemt i: [fru Nielsens Hverdag]

vi fejrede hende i søndags, både fordi det er smart og fordi yngste arbejder i København fra mandag til torsdag (han er i lære som elektriker,det er jo dejligt at tjene lidt ekstra til husholdningen), med den dejligste brunch – man kan godt mærke, at yngste har været i lære som kok, og svigerdatter har uddannet tjener, og har arbejdet i restaurationsbranchen et par år, inden hun nu er i gang med at læse til finansøkonom, og bagefter skal være trainee i en bank.

Jeg tog som altid en bunke billeder. Jeg bruger dem som hukommelse 😉 når der er gået et par år eller mere, kan jeg godt huske, at jeg var til fødselsdag, men der har jo været så mange, så jeg synes, det er sjovt, at blive mindet om lige netop den specielle dag – kan du huske den gave, den mad, det tøj osv? Mine svigerinder er også glade for mine billeder, vi hygger os med at se gamle billeder, og snakke om de ting vi har oplevet sammen. Det er ikke billeder, hvor hovedvægten er langt på teknikken, men billeder hvor motivet er det vigtigste.

I søndags fik jeg ældste til at tage et par billeder, hvor jeg var med, så vi også kan se, at jeg også var der …


at det så endte med et billede, hvor håndværkeren ser på mig, som om jeg er en snack, er jo bare en bonus.

Billedet på væggen bag os, er forresten fremstillet af svigerdatteren. Da de skulle flytte i ny lejlighed, manglede hun pynt på den væg, hun vidste hvilke farver hun ville have, så hun malede selv et billede – det er typisk hende, hun er det vi i Himmerland kalder “et jern” – enormt flittig og meget, meget dygtig til det meste, hun går i gang med. Hun fyldte 26 år i går, så hun er 4½ år ældre en yngste, men de virker som et rigtig godt match.

Selv om jeg var meget forsigtig med alt jeg puttede i munden, så endte jeg alligevel med en allergisk reaktion i søndags – jeg lod mig ikke mærke med det, jeg hader at tage opmærksomheden fra andres fester – men heldigvis var det lige inden vi skulle hjem, så jeg kunne tage medicin og være bange uden at vække opsigt.
Ja, den der allergi, jeg døjede med efter jeg fik min tatovering, spøger stadig, den kommer hele tiden af nye (røde) ting plus det løse (appelsiner fx), og jeg kan mærke den i svælget, så jeg bliver skide bange, inden medicinen virker.
Jeg har lige aftalt med min læge, at vi skal snakke det hele igennem, og måske finde på noget nyt … selv om jeg allerede får den stærkeste medicin.
Jeg forbander den dag, jeg fik hjertet i tatoveringen farvet rødt.
Jeg havde besluttet at få tatoveringen fjernet, men nu har jeg læst, at det er det sidste man må gøre, laserbehandlingen vil i stedet sprede farvepigmenterne i huden, så det bliver værre – den skal opereres væk, og det gør man kun i København, og der skal nok være værre reaktioner, end jeg oplever? Udover allergien den er skyld i, så klør den og får røde knopper af og til, det er slet ikke så slemt, som det mange andre oplever.


billedet er fra tatoveringen var helt ny, inden jeg fik hjertet farvet helt rødt, den første røde konturstreg mærkede jeg intet til.

Jeg fandt ud af, at reaktionen i søndags nok skyldtes noget krymmel på en kage. Desværre havde jeg en reaktion igen tirsdag morgen, uden jeg havde spist eller drukket andet end vand i 12 timer, så jeg aner ikke, hvad der udløste det – forhåbentlig ikke hunden eller katten.

Jeg fortæller nyt, når jeg ved mere om, hvad der skal ske.

3

····3 kommentarer ↓

 • conny

  Supergodt billede af jer to.
  Hvor er det godt nok træls med så meget reaktion på så lille et hjerte. Jeg krydser fingre for, at du og lægen finder ud af en holdbar løsning.

 • Helle K.

  Conny: Tak 🙂 og tak igen, jeg håber virkelig, at der kan gøres noget, så jeg er fri for, at skulle blive så bange hele tiden.

 • Karin

  Dejligt billede af Lasse og dig. Det er den type billeder der er taget uden i egentlig er ved det, der oftest er så fantastiske.

  Øv med den allergi, håber da ikke det er vand, eller Lasse du ikke kan tåle mere. Krydser hvad krydses kan for du og din læge finder en løsning der kan gøre det hele lidt lettere i hverdagen.