Fru Nielsens Hverdag header image 2

Vejr og vind

Skrevet tirsdag d. 12. december 2017 kl. 16:09 og gemt i: [håndværkeren]

Håndværkeren er lidt (meget) af en samler.
Efterhånden er væggene i forgangen fyldt med barometre, han talte dem i går, der er 50 stk. i alle mulige og umulige udformninger, men fint nok med mig, jeg går ikke så højt op i, hvad der hænger på væggene i gangen … og der kunne jo være andre meget værre ting at have mange af.

14

··2 kommentarer ↓

  • Karin

    Jeg kunne lige se for mig hvis han samlede på ældre pin up kaldender 🙂 Og de så blev placeret hvor barometrene hænger, eller som du skriver, der er meget andet der kunne være mindre interessant at have hængende.
    En ting er sikkert, i er forberedte på vejrskifte etc.

  • Helle K.

    Karin: Jeg er ikke så sippet, så nøgne damer kunne godt hænge i gangen 🙂 – intet vejr kommer bag på os 😉