Fru Nielsens Hverdag header image 2

Første søndag i advent

Skrevet torsdag d. 14. december 2017 kl. 13:00 og gemt i: [jul]

Vi har aldrig haft faste traditioner den dag, men nu har vi efterhånden fået skabt en.
Ungerne og svigerdatteren kommer hjem ved 11-tiden, vi spiser en fyldig brunch, rydder og op får taget det årlige julebillede – jeg har taget billeder med børnene, siden ældste blev født i 1989 – siden 2010 har håndværkeren og jeg også været at finde på billedet, så det må ikke forsømmes et eneste år, familien forventer at få et julekort med billede.
I løbet af dagen får håndværkeren lavet årets adventskrans og ikke et øje er tørt – jeg får som altid min vilje med hvide bånd og sløjfer.
Så drikker vi kaffe og hygger os med snak og måske spil, spiser lidt kage (eller meget fordi jeg aldrig kan styre mig, i år fik ældste heldigvis talt mig fra at bage boller, hun mente, at æblekage og cheesecake måtte være nok, og det var det).

Til aften spiser vi risengrød og drikker juleøl, så er december gået i gang på bedste vis 🙂


Fotograferingen ender som regel i fis og ballade, og jeg får skæld ud af ældste, fordi jeg fjanter, kysser håndværkeren og ikke kan finde ud af at være alvorlig.
Man har kun det skæg, man selv laver – heldigvis, skæg har aldrig klædt mig 😉

15

·····1 kommentar ↓