Fru Nielsens Hverdag header image 2

For to uger siden,

Skrevet mandag d. 13. februar 2017 kl. 13:49 og gemt i: [ud i det blå]

fulgte vi solen.
Søndagen var grå og skyerne var tunge, som altid ville jeg ud og se verden – ud i det blå – væk fra hjemmet – så vi kørte sydpå og senere mod øst.

Vejrudsigten havde forudsagt, at solen ville kunne ses i Midtjylland eller måske kun på Mols, så vi kørte først til Randers, hvor jeg havde et ærinde, bagefter på kryds og tværs over Mols, til vi nåede Ebeltoft.
Fregatten holdt lukket, så vi måtte nøjes med at kigge og gå tur på molen i det dejlige vejr, det var helt ok.


Bagefter kørte vi langs vandet hele vejen til Aarhus – en dejlig tur.

Vi snuppede en sandwich med på vejen, den spiste vi med udsigt over Aarhusbugten ved Riis skov.

Vi krydsede igennem Aarhus og endte på Langenæs konditori på Langenæs allé, hvor vi fik kaffe og fastelavnsbolle (med svesker og uden fløde tak).

Endnu en dejlig dag med håndværkeren i bilen og ud i det blå.

7

····4 kommentarer ↓

 • Karin

  En dejlig udflugt og hvor er det smukt med genspejlingen i vandet der i Ebeltoft.

  Åh, min søn boede en periode bagved Langenæs Konditori, skulle gerne forbi hvergang jeg var på besøg, faktisk var det da det blev bygget, de boede lige overfor det “gamle” bageri, ved ikke om der er den billige blomster handel mere, men det var et godt bytte, så jeg fik både blomster og brød med hjem, når jeg var i Aarhus.

 • Lene

  Tænk, at I bare kører ud i det blå, skøn ide og godt gået(kørt) 🙂

 • conny

  Billedet viser med al tydelighed, at det var “ud i det blå”, I kørte. Sikke en skøn tur. Vi talte netop i går herhjemme om, hvordan man kørte “søndagsture” i gamle dage, og om der mon stadig var nogle, der gjorde det. Nu har jeg så fået svaret: Ja, nogle gør.

 • Helle K.

  Karin: Tak 🙂 Jeg ville også komme der hver gang, hvis datteren boede i nærheden – det er heldigt, at hun ikke gør. Jeg lagde ikke mærke til blomsterhandleren, det må jeg kigge efter næste gang.

  Lene: Det gør vi altid 🙂

  Conny: Det gør vi næsten hver weekend. Vi set rigtig meget på den måde.