Fru Nielsens Hverdag header image 2

Når kreativiteten kræver sit

Skrevet tirsdag d. 3. januar 2017 kl. 12:52 og gemt i: [kreativ]

Som jeg fortalte før jul, så bliver jeg urimelig kreativ i december.


(man skal være hårdhudet, hvis man er på julegave med mig 😉

Ideerne falder nærmest over hinanden, det betyder, at jeg ikke har fået ordnet mine billeder, så nu sidder jeg med MANGE billeder, som skal kigges igennem, evt. redigeres og gemmes – eller smides væk. I forvejen har jeg haft et efterår, hvor jeg ikke har fået kigget på andre billeder, end dem som jeg SKULLE kigge på – så nu har jeg billeder fra juni og til og med december i bunkevis – de er trods alt i de rette mapper, så kaos er det ikke, men de fylder i mit hovede, så de skal VÆK NU.
Jeg er startet med julebillederne fra div. arrangementer i december.
Det er begrænset, hvor længe jeg kan arbejde ved computeren, så det er noget med lidt her og lidt der.

Kreativitet og arbejdet/legen med billeder skulle gerne være en fornøjelse, så nu må jeg se at få styr på det hele. Min plan er, at de skal ordnes i løbet af januar. Sagde hun kækt.

1

······5 kommentarer ↓