Fru Nielsens Hverdag header image 2

Har du set Kurt?

Skrevet mandag d. 7. marts 2016 kl. 10:20 og gemt i: [kat]

Kurt er min kat.
Han har været væk i en uge, jeg tror ikke, vi finder ham igen, så jeg har fjernet mad, godbidder mm – men jeg prøver lige en sidste gang, inden jeg skaffer det helt af vejen.
Jeg har hængt efterlysning op i butikkerne her i byen og på strategiske steder, hvor der kommer mange forbi i løbet af dagen, så har jeg gjort det og må bare acceptere, at han er væk, hvis det ikke giver pote 😉

kurt_er_væk_01.03

Nej, jeg skal ikke have en ny kat.
Jeg bor ikke et katteegnet sted. Min nabo-nabo er sådan en type som fanger katte i fælder (jeg har set ham tage min gamle kat ud af en fælde) og (dette er noget jeg ikke ved, men har fået fortalt), han skyder dem.  Jeg har ingen grund til at tro, at Kurt er endt der, men jeg vil ikke løbe risikoen mere.

1

···7 kommentarer ↓

 • Inge

  Jeg håber godt nok ikke det er den nabo der er skyld i Kurts forsvinden.. Det er da ikke lovligt at fange katte og skyde dem selv.

 • Helle K.

  Inge: Du har ret, det er ikke lovligt. Jeg ved, at en nabo har meldt ham til politiet engang, men de er nærmest ligeglade, de gør i hvert fald ikke noget.

 • Lene

  Håber Kurt pludselige dukker op. Vi havde en killing på 6 måneder, der forsvandt fra os. Tre uger efter dukkede den op hos dens første ejere 14 km fra os!
  Jeg har desværre også oplevet, at en god bekendts kat blev skudt af naboen, han blev opdaget, af en anden nabo, da han forsøgte at smide den i den fælles container. Trist.

 • Kent R.

  Du kan evt. efterlyse Kurt på http://www.dyrenesbeskyttelse eller http://www.efterlyseren.dk. Der er flere beretninger om dyr der vender hjem efter måneder og år.

 • Helle K.

  Lene: Jeg håber også, at han kommer igen. Naboer kan være guld, men også det rene helvede … og han er skør, når snakken falder på katte.

  Det er fantastisk med katte, som går så langt for at komme hjem. Min gamle hunkat var væk i tre måneder og kom igen, så hvem ved.

 • Helle K.

  Kent R.: Tak for hjælpen, jeg vil efterlyse Kurt på de sider, du omtaler. Jeg ved godt, at katte kan være væk meget længe og så vende hjem igen, så det vil jeg krydse fingre for sker med for mig.

 • Karin

  Håber virkelig ikke Kurt er stødt på de fælder du omtaler. Er det forøvrigt lovligt det din nabo/nabo gør? Katte er jo et strejfer dyr, og ikke alle er indekatte, der kun luftes i snor som hunde.
  Jeg har hørt mange historier om katte der er hjemmefra i lang tid, og så kommer godt forslået og trætte hjem, især her i foråret. Krydser fingre for det er det Kurt gør.
  God efterlysning.