Fru Nielsens Hverdag header image 2

Så kan I selv se – det er da ikke så slemt ;)

Skrevet mandag d. 19. maj 2014 kl. 11:26 og gemt i: [videoklip, youtube]

Så kan Lene og andre der ikke bruger Facebook, Instagram og lign. også se.
Jeg undskylder den hysteriske og hoverende latter …


Man må sige, at moderen er meget klogere end datteren …

Men heldigvis HAR hun lært lektien … efter at have drukket to liter mælk – og løbet en del rundt 😉

0

···4 kommentarer ↓

 • Lene

  Du har en modig datter, jeg husker stadig,da jeg spiste jalopenos på en pizza. Jeg er ikke til stærke sager, så resten af aftenen spiste jeg banaer, da jeg ikke kan lide mælk 😉 Og tak fordi du tænker på mig 🙂

 • Helle K.

  Lene: Du skulle jo nødig gå glip af alt det sjove, bare fordi du ikke boltrer dig på alle de andre sociale medier 😉 Jeg er vild med jalapenos på min pizza 🙂

 • Madame

  Jeg er vild med stærk mad, men grænsen var nået, da jeg kom til at røre ved øjet efter at have skåret chilier ud 🙂

 • Helle K.

  Madame: Jeg kan også lide stærk mad, men ikke så stærk, at det ikke smager af noget, men bare gør ondt i munden. Det har jeg også prøvet og det er min største skræk – jeg bruger nogle gange plastik-handsker til at arbejde med chili.