Fru Nielsens Hverdag header image 2

Forårstrimmet

Skrevet onsdag d. 26. februar 2014 kl. 10:53 og gemt i: [fru Nielsens Hverdag]

forårstrimmet_250214

Hmmm det gjorde godt, så mangler kun en opfriskning af farven.

Billedet kalder på en lille frisørhistorie fra den lune salon.
Sidste år talte jeg med min frisør om hårfarve, at jeg har farvet mit hår SELV i 20 år, i mange år brugte jeg de kradse produkter, men i de seneste 2-3 år har jeg brugt henna. Det førte til en snak om hårshampoo, jeg fortalte, at jeg altid har brugt en helt almindelig hårshampoo, købt når den er på tilbud i Fakta, det bragte hende lidt ud af fatningen, selv om det aldrig er lykkedes hende at sælge flere-hundrede-kroners-shampoo til mig – det er ikke uforsøgt, men jeg har aldrig haft råd eller lyst, så mente hun alligevel, at jeg er i fare for at ødelægge mit hår og påføre det uoprettelig skade – men det var så heldigt, at hun havde investeret i en lille smart maskine, som kan analysere et hårstrå og fortælle, hvor slemt det står til.
Med bedrevidende mine og sikker på sine påstande hev hun et af mine hår ud med rod, lagde det i maskinen og ventede med overbevisning om, at hun snart skulle få mig pillet ned.
Da maskinen bippede og hun aflæste resultatet, blev hun bleg og fremstammede: “Dit hår er det sundeste hår, jeg har set …” – om historien har en morale? Næh vel ikke andet end, at man ikke skal tro på alt, hvad man bliver fortalt.

0

··8 kommentarer ↓

 • Inge

  Hihi.. stakkels frisør, der var sås sikker.. 🙂 Fortsæt du bare med at bruge den shampo du har det bedst med.

 • kamma

  Ha ha den var god, atter bevist at de dyre hårpodukter ikke er så gode som de billige, og at du var den klogeste…

 • Lene

  Det er SÅ dejligt at have dig tilbage på bloggen i fuld vigør 🙂 Skøn historie, som måske også handler om at mærke efter, hvad der er godt for en selv. Jeg bruger en dyr dyr shampoo, men jeg kan mærke så snart jeg går over til andre produkter at jeg klør som bare pokker i hovedbunden. Men de andre skal holde sig fra min shampoo 🙂

 • Madame

  Sikke en herlig historie 🙂 Du har det flotteste hår med en meget lækker farve!

 • Helle K.

  Inge: Ja 😉 det gør jeg skam også.

  Kamma: Måske er de ligeså gode, det ved jeg ikke, men mit billige er skam udmærket.

  Lene: Tak 🙂 Helt sikkert – og det tror jeg, at jeg er god til. Selvfølgelig skal de holde sig fra din shampoo 😉

  Madame: Tak 🙂

 • Karin Abildhauge

  Hvor er det sjovt det med shampo.
  Jeg købte også altid det billige, troede nemlig det var billigt. Fik så for en del år siden noget frisøren anbefaldede, jeg fik det i gave, uha det var dyrt hvis jeg selv skulle købe, men jeg tog det til mig, og i dag har jeg lavet en kæmpe besparelse på shampo kontoen, uha, jeg sparer flere 100 kr pr. år ved at købe det dyre. I dag bruger jeg helt præcis kr. 229,- pr år til både shampo og balsam, da jeg har fundet det på nethandel etc. Normalprisen er 790 kr.
  Vi gør det vi føler er det rigtige, indtil det modsatte er bevist. Eller er det kun mig 😉

 • Helle K.

  Karin: Jeg forstår ikke, hvor for det er billigere – bruger du mindre? Jeg har prøvet den dyre og jeg bruger samme mængde, men vi skal da hver især gøre som vi har lyst.

 • Karin Abildhauge

  Jeg ved hvor forskellen er – Jeg bruger meget mindre af den dyre jeg benytter. Så kan jeg gå flere dage mellem hårvask. Det at slippe for silikonen, gør mit hår kan ånde, og derfor ikke klasker så hurtigt sammen. Men der skulle en periode til,altså ikke kun 1 vask.
  Men som du skriver, vi vælger det der passer os bedst hver især. Og det giver muligheden for et større udbud 😉