Fru Nielsens Hverdag header image 2

Ikke 100% tilfreds

Skrevet torsdag d. 29. november 2012 kl. 13:41 og gemt i: [strik]

med min trøje, men sådan kan det gå, når jeg bare strikker derudaf og finder ud af modellen efterhånden. Måske skulle jeg overveje at prøve med en opskrift?


den er endnu ikke hæftet og vasket, måske hjælper det.

Den er strikket oppefra. Dvs jeg startede med halsudskæringen. Næste gang vil jeg have flere af maskerne på ærmerne, så de bliver en anelse større og så tilsvarende færre på for- og bagstykke. Den må også godt være lidt længere.

Egentlig så er jeg vist bedre tilpas med at strikke nedefra og op, så kan jeg strikke ærmerne på to pinde i stedet for en lille dum rundpind. Det er også rart, at tage ind til slut, så kan man se en ende på det.

Nu skal jeg lige overveje, hvad jeg skal i gang med, måske en ny grå og pink i stedet for den forvaskede?

0

····9 kommentarer ↓

 • Madame

  Jeg er imponeret over, at du kan strikke og endda også uden en opskrift! Den ser rigtig fin ud, men skal jo helst ses på. Jeg har desværre ikke strikket i 25 år og ville ikke engang kunne slå en maske op …

 • Helle K.

  Madame: Jeg har jo mange års erfaring, men åbenbart ikke nok til at jeg bruger en opskrift 😉 Har du slet ikke lyst til at strikke igen?

 • Catarina

  Jeg synes den er rigtig fin og så lærte du mig lige noget nyt. Jeg vidste nemlig ikke at man kunne strikke oppefra og ned. 🙂

 • Henny Stewart

  Jeg synes, den ser fin ud. Når du får den vasket, så glatter den sig ud, og jeg er ret sikker på, at du bliver glad for den. Ellers er der jo, som du selv er inde på, en næste gang …

 • Helle K.

  Catarina: Jo jo det kan man – jeg har gjort det før, men havde lige glemt, at jeg egentlig ikke er vild med det 😉

  Henny: Tak 🙂 Jeg håber, at det retter sig i vasken. Selvfølgelig kommer der en næste gang – snart 🙂

 • Inge

  Måske er 3. gang lykkens gang.. 🙂
  Jeg synes nu den ser fin ud, men hvis ikke den passer er det jo ligegyldigt hvordan den ser ud.

 • Stine

  Den er så fin Helle. Jeg er helt vild med den 🙂 Krydser fingre for at en mirakelvask gør underværker. Og så må du hellere snart strikke en ny grå og pink, den var også så fin!

 • Helle K.

  Inge: Det håber jeg 🙂

  Stine: Tak 🙂 Nu må vi se efter vaske og ja den grå og pink er vist lige på trapperne.

 • Liselottes ræv bag ørerne

  […] jeg også. Men jeg skal have arbejdet lidt med min udførelse af næsen. Garnet er  rester fra min grå og grønne trøje – Peruvian Highland Wool fra Rasmilla strikket på p. 5. Jeg kan godt li’, at rævene […]