Fru Nielsens Hverdag header image 2

Så har piben fået en anden lyd.

Skrevet tirsdag d. 14. august 2012 kl. 09:33 og gemt i: [håndværkeren, haven]

I går fik håndværkeren “det glatte lag” her på kanalen, så i dag må jeg heller fortælle om en af hans gode sider 🙂

Vi har en solbærbusk i haven, den bugner af bær.
Jeg er ikke den store sylter, så jeg kan fint nøjes med at snuppe et bær og putte i munden, når jeg går forbi, men håndværkeren kan slet ikke tåle at se, at så mange bær går til spilde, så han plukkede og kogte solbærmarmelade.

Jeg indrømmer det: Hjemmelavet solbærmarmelade smager bare så meget bedre end den købte. Ikke at vi spiser glas efter glas af hverken solbærmarmelade eller andet marmelade, men jeg forestiller mig pandekager med hjemmelavet marmelade vil være en lækkerbidsken en dag, hvor vi trænger.

PS: Jeg ved godt, at han forkæler mig 🙂

0

······6 kommentarer ↓