Fru Nielsens Hverdag header image 2

Hvis jeg vender ryggen til, så er jeg usynlig.

Skrevet søndag d. 6. maj 2012 kl. 15:48 og gemt i: [fru Nielsens Hverdag, skovtur]

Mænd – altså NOGLE mænd synes, at de kan tisse, lige hvor de har lyst. Hvis bare de vender ryggen til, så mener de, at de er usynlige 😉 MEN DET ER I IKKE!

Vi blev enige om, at vi ville gå en tur i skoven i dag.
Da vi nåede stablepladsen, lige før vi går ind i skoven, stod der en mand, stort set på vejen, vidt skrævende og tissede. Jeg har altid lyst til at kommentere det, men gør det selvfølgelig ikke. Jeg synes bare, at det er vildt uopdragent sådan bare at stille sig án.
Måske skulle jeg spørge politiet i Aalborg, om jeg kan få en bødeblok? De skriver nemlig bøder ud til mænd som tisser i det offentlige rum. 😉

Nå men det var hurtigt glemt, så vi havde en dejlig tur, hvor solen brød helt igennem skydækket, lige da vi kom ind til Hvass sø. Så vi satte os under træerne ved søen lige under træerne og nød et kvarters totalt afslapning.

0

···12 kommentarer ↓

 • Susanne

  Vi er fuldstændig enige! Ærgerligt, at du ikke fik ham naturtisseren på kornet til spot og spe 🙂

 • Merete

  Enig … ;0)
  Ville vildt gerne lære at bruge mit kamera rigtigt – er du ikke mester for det monstro tænker jeg ?

 • Per

  Den der Hvass Sø kan man da vist godt slå sig ned ved … lidt 😉
  Dejlige billeder 🙂

 • Helle K.

  Susanne: Jeg overvejede det et ganske kort øjeblik 😉

  Merete: Det er lidt svært at svare på, min holdning er, at hvis man interesserer sig for at fotografere, så finder man ud af det, ved at læse om det, søge på nettet og prøve sig frem 🙂 Man kan ikke lære det – det skal være af lyst og interesse.
  Ikke fordi jeg ikke gerne vil prøve at lære dig det … vi kan prøve at aftale en dag, når vejret er blevet godt og varmt, så kan vi tage en tur ud i naturen med kamera 🙂 OK?

  Per: Der er fantastisk ved Hvass sø – og i hele Rold skov. 🙂

 • Donald

  Hvor er det smukt – jeg nyder forårsbilleder, vi bor i et smukt smukt land.

  Ja det er ikke rart med sådan en der stiller sig på tværs og tisser. Min søn har forresten fået den slags bøde engang, formentlig er det noget medicin som giver ham en utrolig voldsom og hyppig tissetrang.

  Engang for 30 år siden kom jeg i tissenød i en skov ved Farum Sø og fandt det bedste sted jeg kunne, bag nogle træer, men stammerne var ikke tykke og der kom et par langt borte. Nu varede seancen længere end jeg bryder mig om at huske og parret kom tæt på og jeg kunne høre de var forargede og mente at jeg nok var sådan en der åbner frakke, hvad er det nu det hedder … Det er virkelig traumatisk at have sådan nogle erindringer. Heldigvis husker jeg også en træningsinstruktør, mange år senere, som havde et lidt mere afslappet forhold: Se at komme afsted ud i naturen på motion og hvis trangen skulle melde sig – herrer *og* damer – så se at komme af med udladningerne så hurtigt som muligt – selvfølgelig kun i naturterræn og væk fra vej og sti. Det er virkelig et dilemma. Og det er bedre at bruge tid på det inden man løber afsted på motionstur – men man kan somme tider komme i nød.

 • Helle K.

  Donald: Jeg har fuld forståelse for, at folk kan komme i nød, men så kan man da gå bag et træ eller lign. Man behøver jo ikke placere sig midt på vejen eller i kanten af vejen. Jeg tænkte nu ikke blotter – sådan en har jeg set da jeg var ung, og jeg var slet ikke i tvivl 😉 – Men jeg har aldrig set en kvinde sætte sig midt på fortovet – og de kan vel også få travlt?

  Min nevø har også fået en bøde – selv om han gik for sig selv på et stykke græs i Aalborg sent om aftenen, så blokken sidder løs derude 😉

 • Donald

  Ja, tak for forståelsen, det letter betyngelsen! man skal selvfølgelig ikke stå midt på et fortov – eller i Aalborg 🙂

 • Helle K.

  Donald: Det var så lidt 🙂

 • conny

  Jeg er heller ikke vild med de der “usynlige” tissere – lidt blufærdighed, tak.
  Din historie – sammen med skovsøen – fik mig til at tænke på sådan et yndigt “maleri” på træ hjemme hos min mor og far. Det var af en lille dreng, der står og tisser ned i en sø, og teksten nedenunder sagde: “Drik aldrig vand” 🙂

 • Helle K.

  Conny: Drik aldrig vand – det ville ikke gå i dag 😉

 • Frk Bogorm

  Smukke, smukke billeder! Du har da vist andet end en mobil at fotografere med? 🙂

 • Helle K.

  Frk Bogorm: Tak 🙂 og det må jeg sige ja til 😉 at jeg har andet end en mobil. Mobilen fotograferer jeg kun med, når jeg er på Instagram.