Fru Nielsens Hverdag header image 2

Fast og spænstig kvinde i sin bedste alder.

Skrevet torsdag d. 23. februar 2012 kl. 16:46 og gemt i: [fru Nielsens Hverdag]

Jo Jo det skal være overskriften til indlægget om besøget hos ørelægen 🙂

Jeg ringede til ørelægerne med jævne mellemrum og fik endelig en tid i dag.
Konklusionen er, at der ikke er betændelse i øret og heller ingen væske – mere, men alle slimhinderne er hævede, så jeg er på nippet til en ny bihulebetændelse, så jeg fik en omgang af “den berømte hormonnæsespray”.
Nu håber jeg, at den får ro på det hele, får de seneste to måneder har været noget af en kamp at komme i gennem.

Nu til overskriften…
Lægen kunne se i mine papirer, at sidst jeg var der, var for 12 år siden, hvor der var mistanke om søvnapnø, og derfor blev jeg sendt videre til sygehuset, det spurgte hun ind til.
Jeg kunne fortælle, at jeg fik konstateret søvnapnø i april 2000, og at jeg siden har sovet med c-pap – maske som puster luft og holder luftvejene frie om natten, MEN jeg smed apparatet i november og jeg har sovet fint og godt uden siden da.
Det skyldes mit vægttab – og hun blev ellevild, ja hun var tæt på euforisk 😉
Hun stillede en bunke spørgsmål og snakkede og snakkede… og sagde: “Det er godt, at du har fået tabt de kilo nu, mens du stadig er ung og har en spænstig hud – og en flot og glat hud – både dit ansigt og din hals ser flotte ud 🙂 ”
JUBIII dagen er reddet.

0

·····8 kommentarer ↓