Fru Nielsens Hverdag header image 2

Smækkys

Skrevet tirsdag d. 3. januar 2012 kl. 07:41 og gemt i: [jensen, kat]

Min morgen starter i et meget langsomt tempo,
når håndværkeren er stået op kl. 5.40,
ligger jeg bare og hygger mig med radioen.
Jeg lytter til de to håndværkere mens de får smurt madpakker og spist morgenmad.
Lidt senere kommer Jensen hjem og bliver lukket ind,
først spiser han, så tramper han ind til mig, springer op og går hele vejen op ovenpå dynen,
endelig kaster han sig på mit bryst og begynder at spinde.


Når jeg slår øjnene op, kan jeg kigge direkte ind i øjnene på ham – næsen er kun et par centimeter fra min næse.
Det er hyggeligt, når han spinder – i begyndelsen – så kommer jeg til at tænke på de rotter han har spist – han har efterladt kroppen og ørerne på køkkengulvet, men resten er da gledet ned… godmorgen og velbekomme.

0

···6 kommentarer ↓

 • Mia Folkmann

  Hvor lyder det hyggeligt – det meste af det. Jeg kan godt huske Puskis, der kunne finde på lidt af det samme (det var bare mus i stedet for rotter). Det var ikke altid så lækkert med et morgenkys lige efter… 😉

 • rejen

  hehe, jeg har også en kat der næsten er i kysseafstand om morgenen, men det er heldigvis en indekat så hendes morgenmad består kun af tørfoder, men derfor har jeg nu heller ikke lige lyst til et kattekys..;-D skønt billede af Jensen…;-D

 • Helle K.

  Mia: Det kan kun en katteelsker forstå 😉 nej men hvad gør man ikke for de kære dyr 😉

  rejen: Pjat med dig 😉 tørfoder er da helt fredeligt.

 • Madame

  Sikke et dejligt billede af charmetrolden Jensen 🙂 Uf, godt han ikke tager resterne af rotterne med op i sengen … 😉

 • Inge

  Hehe.. ja den næse og tunge har været i mange ting vi ikke vil vide noget om.. Han er så skøn at skue som han ligger der.. 🙂

 • Catarina

  Umm, ja sikke en tamme at få. Badr 🙂