Fru Nielsens Hverdag header image 2

Efterårsbladene rasler faretruende.

Skrevet onsdag d. 5. oktober 2011 kl. 16:31 og gemt i: [efterår, fibromyalgi, fru Nielsens nye livsstil]

Men med den rigtige påklædning – tak for at der er tag på huset – og hvad man ellers siger, så er det også en ok årstid.
Farverne er fantastiske og vejret kan sommetider være dejligt – med lav sol i øjnene.


Dagens tur blev overstået (på den gode måde) i god ro og orden.
De planlagte forberedelser er klaret – rengøring her og der.
Nogle af indkøbene er på plads, de bliver også fordelt, så jeg ikke slæber mig ihjel, når varene skal bæres ind. Resten skal klares i morgen – dvs der er nogle ting, som skal vente til fredag, ting som er bedst, når de er friske.

Nogle (jeg siger ikke hvem) vil måske tænke, at nu har hun tabt sig og så må hun også være rask, men desværre – det skuffer også mig lidt, at jeg ikke har fået det bedre i takt med, at jeg er blevet lettere. Jo blodtrykket har haft rigtig godt af vægttabet, men fibromyalgien har været ligeglad, den er måske ligefrem værre pga de ekstra tiltag på motionsfronten. Men bare rolig det får mig ikke til at give op 🙂

Jeg håber, at du har haft en dejlig dag – nyd resten af den 🙂

0

·····8 kommentarer ↓

 • Catarina

  Det er så sandelig en smuk tid vi er i gang med – naturen er fantastisk. 🙂

  Jeg er sikker på at dit pludselige vægttab også ar sat gang i noget hos dig. Jeg tror at du nok også har tænkt at du kan overkomme mere uden de mange ekstra kg, men sådan hænger det nok ikke sammen. Du skal huske at passe på dig selv Søde Helle.

  Klem C

 • Inge

  Farverne vi er på vej imod er så flotte, der er basis for gode billeder. 🙂
  Spring op og fald ned på hvad andre tænker og tror, det er dit liv og dig der skal leve det, og du gør det som du vil og kan. 🙂

 • Anita

  Hvorfor er det sådan, at rygestop og vægttab automatisk kan kurere nærmest ALT? Jeg har aldrig været så syg, som efter jeg stoppede med at ryge. Det får mig seføli ikke til at gå i gang igen, ikke tale om, men jeg er så inderligt træt af folk/læger som mener, at det kan få alt dårligdom til at forsvinde. Sludder og vrøvl, siger jeg, men det er det sundeste. Dét kan vi hurtigt blive enige om.

  Og så synes jeg altså stadig, du er så MEGASEJ 😉

 • Janne

  God Kväll! Jag hittade din blogg via Rejens Blogg. Det var en fin och trevlig blogg du har här. Min flickvän är Dansk och kommer från Horsens (Braedstrup Jylland men hon pratar inte danska för hon vara bara 6 år när dom flyttade till Sverige. Välkommen att besöka vår blogg och bli följare som Rejen Hi Hi ! Ha det gott min ven ! / Janne o Lilly

 • Silla

  Sødeste Helle…

  Jeg har da også sådan “nogen” som du har og de må da rende og hoppe hvor solen ikke skinner…jeg øver mig og øver i at sige til sådanne nogen om vi måske skulle bytte liv..det ville jeg da gerne…:)
  Jeg kan godt forstå din skuffelse,det er SÅ træls når man forventer en bedring og den ikke kommer….Husk bare at du skal gøre alt på DIN måde og i DIT tempo;)
  Pas godt på dig selv,det er kun DIG som ved hvor meget eller lidt du kan klare ad gangen,hvad andre mener er fuldstændig ligegyldigt, men den gør da altid ondt den der fra de “nogen” der….
  Du er vild sej med din livstil omlægning,det skal også energi til det…
  Stort skulderklap din vej;)

  Knus og kram herfra

 • Rejen

  Det er altså godt gået med dit vægttab og at blodtrykket også er dalet..Pyt med hvad andre tænker, det kan man ikke bruge til noget..;D God torsdag til dig..

 • Helle K.

  Cat.:Ja du har helt ret – sådan er det 🙂

  Inge: Jeg forsøger 🙂

  ANita: Ja det er det sundeste – og som du ved, så synes jeg som du, at de skal holde k… 🙂

  Janne: Hej med dig og velkommen 🙂

  Silla: Tak 🙂 Jeg vil sandelig også gerne bytte, men lige når jeg får kommentaren, så kan jeg ofte ikke lige finde ord…

  Rejen: Ja det er fedt 🙂 Tak i lige måde 🙂

 • A-G

  TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN ;O)
  Håber at vejret vil arte sig. Ha’ en dejlig dag.
  A-G