Fru Nielsens Hverdag header image 2

Helle – Helle hvor er du?

Skrevet onsdag d. 10. august 2011 kl. 10:41 og gemt i: [blog, fru Nielsens Hverdag]

Jeg er jo lige her 🙂

For 2½ uge siden havde jeg lige pludselig fået nok af at dele mit liv og holde mig opdateret på alle andres… så jeg cuttede forbindelsen og var ikke i nærheden af de sociale medier indtil i dag, hvor jeg igen har snuset lidt rundt her og der. Jeg har været i tvivl om jeg overhovedet kom til at gide igen, men nu er lysten vågnet lidt, så nu må jeg se om og hvor meget.

Sommeren er gået – hvis det kan kaldes sommer, når solen har været så sjælden en gæst.

Ældste har været hjemme for at holde sin fødselsdag – hun bad så mindelig, selv om jeg sagde, at når man er voksen og flyttet hjemmefra, så er det ikke mors hovedpine længere – men hun har ikke plads den stakkel. 😉 Så hun nåede både at blive fejret hjemme i Aarhus, her i Arden og i Halshytten.

Jeg har været ude at bade!!
Jeg elsker at bade 🙂

Håndværkeren er tilbage på jobbet, så hverdagen er ved at falde i hak for mig og Emma.

Nyd solen hvis du har den 🙂

08 kommentarer ↓

 • Henriette

  Er det ikke sådan med bloggen, at vi er der når vi er der ♥
  Nogle gange har jeg perioder, hvor jeg måske lægger et indlæg, men ikke kigger forbi andre eller omvendt ♥
  Pludselig kommen “ånden” tilbage også er man igang igen.

  Jeg nyder solen mellem skybrudene, er det ikke det de kalder det ♫♪

 • Anne

  sol?—hvor 🙂 ikke her
  om blogging orke/ikke orke…jeg har det lidt som dig…mange daglige indlæg er det godt nok længe siden jeg har haft…men sådan må det være 🙂
  Godt med et lille pip 🙂

 • mosekonen

  Kæreste Helle. Jeg forstår dig så godt. Jeg har flere gange haft det på fuldstændig samme måde. Pludselig tænker man på, hvad ens eget liv dog kommer andre ved. Man får bare lyst til at “være sig selv”. Og man synes heller ikke, at man har noget interessant at fortælle.

  Du har gjort det rigtige…ventet og set tiden an. Jeg har derimod haft tilbøjelighed til at lukke min blog ned, særligt når der er noget, som jeg ikke har kunnet dele, der har gået mig imod 🙂
  Det er sjovt….for netop i går var jeg inde og se efter dig, fordi jeg tænkte på, at det var længe siden – og om der mon var sket noget.
  Det er der heldigvis ikke. Og måske skal man bare tage det stille og roligt..og ikke føle sig presset til at skrive oftere end man har lyst til, og når man synes, at man har noget at fortælle.
  Når det bliver vinter, så ser jeg i hvert fald frem til at høre, om du mon får læst nogle bøger?
  Knus til dig og velkommen tilbage.

 • Gitte J

  Hej Helle
  Jeg ved hellere ikke rigtig hvad jeg skal fortælle fortiden, så jeg er lidt i samme båd. Skal jeg lukke ned eller vente – ja, jeg er ikke kommet længere. Nu holder jeg min sommerferie færdig også må vi se hvad livet bringer.
  Rigtig velkommen tilbage igen.
  Knus Gitte

 • Inger Bonde

  Fantastisk smukt billede.

 • Inge

  Solen har været her i London de sidste par dage, jeg skulle hilse fra den, og sige at den savner DK.. så jeg inviterede den til at komme med hjem til DK på lørdag.. Ved dog ikke om det går at tjekke den ind og have den med i flyet.. 🙂

 • Helle K.

  Henriette: Jo sådan er det vist… jeg nyder også solen, når den er der, men det er altså for sjældent i disse dage.

  Anne: Det var tanken om at skulle dele mit liv, som lige pludselig blev for meget – nu har jeg lidt lyst igen, men hardcore bliver jeg vist ikke lige nu 😉

  Mosekone: Tak for dine ord. Jeg føler mig egentlig ikke presset, lysten var bare væk – både til at skrive og læse 🙂

  Gitte: Jeg kan egentlig godt finde på noget, men som oftest har jeg slet ikke lyst til at dele det hele, så bliver det ikke til noget alligevel med et indlæg.

  Inger: Tak – mange tak 🙂 Jeg kalder det for “årets sommerbillede”.

  Inge: Du tager den sol med hjem – basta 🙂 Jeg er sikker på, at alle i flyet vil nyde, at den er der 😉

 • Inger Bonde

  Det er så i orden med mig 😉