Fru Nielsens Hverdag header image 2

Den kreative pakkekalender.

Skrevet tirsdag d. 21. december 2010 kl. 08:02 og gemt i: [den kreative pakkekalender 2010]

Endelig blev det den 21. december.
Min norske pakke har ligget og lokket i en uges tid – se mig!
Jeg har selvfølgelig snuset lidt rundt hos afsenderen – Tone som har bloggen Plumsing’s Kreablog – og jeg har i den grad været spændt, efter jeg så, hvor kreativ og dygtig hun er.
Hvis jeg skal være helt ærlig – og det skal jeg jo 😉 – så ønskede jeg mig lige det jeg fik, nemlig et hjem til mine strikkepinde og nogle meget savnede maskemakører. Jeg plejer at fedte med nogle løse tråde, når jeg skal afmærke mit strikketøj, så man kan sige, at de faldt på et tørt sted.

Jeg kan næsten ikke tro, at det er tilfældigt, at stoffets mønster er de sødeste køer, hvis det er, så er det meget heldigt valgt og er det med vilje, så er det fantastisk godt tænkt – jeg er jo vild med køer 🙂

Strikkeetuiet er også blevet godkendt “på højeste sted”, jeg kan nu også konstatere, at det er blødt og godt at ligge på – men kære Jensen det skal ikke være en vane, så du kan godt regne med, at du igen må tage til takke med en seng eller en vindueskarm.

Hvor er det bare fedt at få en gave sådan en tidlig og mørk morgen – ekstra mørk pga måneformørkelsen.

Tak til Karina for det store arbejde med at lede og fordele Den kreative pakkekalender.

0

··9 kommentarer ↓