Fru Nielsens Hverdag header image 2

Romantikken blomstrer,

Skrevet lørdag d. 2. oktober 2010 kl. 20:10 og gemt i: [min mand, musik, videoklip]

når håndværkeren spiller vemodige toner på sit instrument 😉

0

···7 kommentarer ↓

 • rejen

  Du må virkelig elske ham meget højt….Du er måske lidt tonedøv? hehe….det er da vist godt at han blev håndværker og ikke musiker……;-D

 • Helle K.

  Annemarie: Nok mest det første – jeg er nemlig ikke tonedøv – overhovedet 😉 han blev sendt til undervisning i mandolin, da han var dreng, men han snød og gik til fodbold i stedet for 😉

 • Madame

  Hihi 🙂 Jeg priser mig lykkelig over, at Monsieur ikke spiller på sav …

 • Annette's space

  Hahaha……Helt tilfreds ser han nu ikke ud 😉

 • Annette's space

  Helle, det der vimeo du bruger til dine videoklip?? Skal de ind over yuotube inden du kan lægge dem på bloggen eller hvordan virker det ?

 • anita thomhave simonsen

  Hje Helle ….jeg var faktisk slet ikke klar over at der KUNNE komme lyd ud af en så lille sav….jeg har engang hørt en gammel mand spille på sav og det lød mere flydende i tonerne….tonerne hang simpelthen sammen…men han bevægede saven lidt på samme måde…han spændte den op i en stor bue og hvad han lige brugte til at få den til at sige noget kan jeg ikke helt huske…men noget siger mig at det var en violinbue…….men selvom Lasse ikke lige med det vuns bliver ansat i Århus Symfoniorkester på sav…så er jeg ikke sikker på at jeg kan få lyd ud af vores sav….men måske jeg skulle prøve med et eller andet og se hvad der sker….

 • Helle K.

  Madame: Det kan jeg godt forstå 😉

  Annette: Nej – jeg starter med at hente dem ind i “Video Pad Video Editor” – gemmer den som .avi fil. Dernæst oploader jeg til vimeo – som så kan lægges direkte på bloggen 🙂

  Anita: Nej vel? 😉 Han har jo haft den sav i hånden i mere end 30 år – hver dag – så noget har han da brugt tiden til 🙂