Fru Nielsens Hverdag header image 2

Rigtig godt og rigtig skidt.

Skrevet onsdag d. 29. september 2010 kl. 13:33 og gemt i: [bøger, James Patterson, liza marklund]

Jeg er så heldig, at jeg lige har fået et nyt læs bøger fra biblioteket,
det er det bedste jeg ved, at kigge, læse lidt her og der og glæde mig til at skulle i gang. 🙂

Nogle gange er man heldig og andre gange er man uheldig med en bog.

Jeg har lige læst to bøger:

Julie Hastrup: “Det blinde punkt”

Jeg synes, at “Det blinde punkt” er en god bog. Julie Hastrup er god til at give personerne liv og handlingen er spændende og gennemtænkt. Følg linket og læs om handlingen.

James Patterson: “Affæren”

Jeg kan lige så godt sige det med det samme, jeg synes, det er en omgang hø! Indholdet er mindst ligeså kulørt som omslaget og ikke på den gode måde 🙁 Det hele er one-liners, platheder og tju-bang – totalt urealistisk og dårlig på den rigtig dårlige måde. Følg linket og læs om handlingen. Jeg kan se, at der er andre som har samme mening som jeg, ikke at det betyder noget, men det siger da lidt om, at jeg nok ikke er helt på vildspor.

Jeg troede egentlig ikke, at det kunne blive værre, da jeg havde læst “Postkortmordene” af James Patterson og Liza Marklund, men det kunne det desværre. Den bog synes jeg var direkte talentløs, sproget var så fattigt, at man blev helt flov på forfatternes vegne.

Nå men jeg har også lige fået “Bikini” hjem og den er vist endnu værre. Jeg kunne selvfølgelig bare lade være med at læse den, men jeg skal jo lige se, om den er ligeså dårlig som frygtet 🙂

Jeg undrer mig over, at en etableret forfatter som James Patterson lader sit navn bruge til den slags, jeg har nemlig lige opdaget, at Affæren er et samarbejde med Michael Ledwidge og jeg kan se på hjemmesiden, at han har lagt navn til flere “du og jeg skriver sammen krimier”, eller måske er det bare en nem måde at tjene kassen på? At lade en anden skrive bøger i ens navn.

… tidligere var han en af de forfattere, som jeg glædede mig til at læse, men hans samarbejde med både den ene og den anden, forstår jeg ganske enkelt ikke.

0

·····3 kommentarer ↓

 • annette's space

  Jeg anede ikke hvem James Patterson var før jeg læste “Postkortmordene” og den har ikke givet mig lyst til at læse mere af ham…tværtimod fik jeg lyst til at skrive til Marklund at hun hellere helt må lade være at skrive flere bøger end udfordre DET samarbejde igen 😉

  Julie Hastrup har jeg skrevet mig bag øret 🙂

 • Stine

  “Postkortmordene” skuffede også mig fælt – andre er voldsomt begejstrede men smag og behag er jo ikke ens. Tak for advarslerne – jeg vil holde mig langt væk 😉

 • Helle K.

  Annette: Jeg har læst en del af hans bøger for flere år siden. Skriv endelig!

  Stine: Næh det er vi ikke og heldigvis 🙂 Men det er lidt skægt, at smag kan være så forskellig.