Fru Nielsens Hverdag header image 2

Ve’ hawet.

Skrevet mandag d. 21. juni 2010 kl. 12:52 og gemt i: [fru Nielsens Hverdag, havet]

Lørdag formiddag vendte vi kareten mod vest og kørte til Torsminde.
Vi skulle besøge min bror og svigerinde i “Vesterhavshytten”.
Håndværkeren havde lovet, at han ville tage mål til et nyt tag, så vi regnede med, at vi lige kunne smutte derover og hjem igen ret hurtigt.
De planer blev der ændret på 😉
Vi blev guidet ned på havnen og til fiskeriauktion  i auktionshuset, hvor vi også spiste lækkert fiskemad og hørte Tørfisk. Selvom jeg ikke er så meget for den lårklaskende underholdning, så blev det rigtigt godt – Tørfisk har en meget lun humor, som jeg gik fint i spænd med. 🙂

I pausen kørte min svigerinde og jeg ned til Vesterhavet, hvor vi gik tur med hunden – og kameraet. Min svigerinde har fundet meget rav – også nogle temmelig store klumper, jeg har aldrig nogen sinde fundet så meget som et lille bitte stykke – nu ved jeg hvorfor. Når hun går hen af stranden, så kigger hun ned, når jeg går hen af stranden, så kigger jeg i kameraet og udover havet eller hen langs stranden.

Havet var i oprør, men alligevel havde jeg en stærk trang til at bade… de lokale kunne ikke drømme om at hoppe i Vesterhavet, det er for koldt og for farligt, så jeg bevarede fornuften og nøjedes med at få våde bukser 😉 da jeg var optaget af at fotografere og ikke lige bemærkede, at havet altså har det med at skylle op på stranden.

Så smøgede jeg bukserne op og soppede – som den eneste på hele stranden – men jeg elsker havet og gerne når det er koldt 🙂 jeg plejer at sige, at jeg går i vandet og bliver der så længe, at det kun er mig og nogle enkelte tyskere som holder ud endnu, når alle andre er gået hjem 🙂 – og så er det ikke engang løgn.

Vi nåede både kaffe og aftensmad, inden vi var klar til at køre hjem igen… og vi fik ekstra tur, da vi snakkede så godt, at vi kom til at køre for langt – vi skulle dreje ind mod Ulfborg, men endte ved Videbæk – og kørte så hjem over Bjerringbro og Herning – og af samme grund hørte vi hele første halvleg af fodboldkampen i radioen 🙂 Sådan kan det gå, når der er meget at se på – og snakke om 😉

Nu er det mandag og solen har gemt sig bag en sky, hvad bilder den sig egentlig ind?
Lige om lidt skal jeg til tandlæge, det er noget som bare skal overståes 😉
Hyg dig så længe 🙂 og gem lidt sol til mig.

0

····6 kommentarer ↓