Fru Nielsens Hverdag header image 2

Netafhængig?

Skrevet mandag d. 10. december 2007 kl. 10:34 og gemt i: [blog]

Hvem? Ikke jeg.  Men en smule abstinenser har jeg da…

Mit net har været nede siden fredag. I oktober ringede jeg for at afmelde mit medarbejderbredbånd, jeg gjorde samtidig klart, at min netforbindelse IKKE måtte lukkes, det lovede damen hos TDC. Hvad skete der?  Lørdag morgen var der lukket for min forbindelse. Jeg ringede lørdag og igen idag, men de har pillet det helt ned, de kan faktisk overhovedet ikke se, at jeg nogensinde har haft en forbindelse. Men som de siger: “Vi tror da på hvad du siger…bum…bum…bum”. Jeg har haft bredbåndsforbindelse i 5 år, før det, havde jeg alm. forbindelse, men det hele gennem TDC, så jeg er lidt undrende. At alt er lukket betyder, at det vil vare 2-3 dage inden det kan være oppe igen – på en helt nyoprettet forbindelse.

Katastrofen er, at ældste er ved at skrive sin 3.g opgave, hun har fri denne uge for at kunne skrive. Hun har været heldig, at moster kunne undvære sin komputer i weekenden, så hun har siddet derovre og brugt hendes net. Jeg håber, at hun kan få lov til at sidde derovre igen idag og imorgen og – indtil vi har forbindelse igen.

Jeg sidder på biblioteket og skriver, I skulle jo nødigt tro, at jeg har lukket fuldstændig ned. Bare vent jeg vender frygtelig tilbage en af dagene, hvor I vil få kommentarer i stride strømme. 🙂 Det er surt, at vejret ikke engang er til, at jeg kan gå ud i naturen og tage billeder. Her er tågen så tæt, at det føles vådt, når man trækker vejret – d.v.s. jeg gisper, jeg har haft meget slem astma som barn, og det vender nogle gange tilbage, hvis vejret er som idag.

Jeg håber, at I alle har det godt, indtil jeg vender tilbage.

0



10 kommentarer ↓

  • anjoe

    Det er godt nok surt, at I sådan har mistet netforbindelsen i flere dage, især selvfølgelig for ældstes opgaveskriveri 🙁

    Sjovt at TDC lever af, at dets kunder kan kommunikere med andre, og så kan de ikke selv den kunst særlig godt. Du, Helle, er jo ikke den første, der bliver fejlserviceret, og helt sikkert heller ikke den sidste…

    Hyg dig i tågen – Midtlolland er også dækket tæt – og pøj-pøj til ældste 😉

  • Anne Dyrholm Stange

    Dejligt med et lille livstegn fra dig, Helle, man kunne jo gå og blive helt bekymret!

    Og også godt med en moster, der stiller net til rådighed, ellers havde det da været et mareridt at skulle skrive opgave.

    Vi glæder os til du dukker ud af tågerne igen!
    Ha’ det godt så længe…
    Kh Anne

  • maggie

    Uf altså, det er lige til at få knopper af når sådan noget sker. Føler med dig, ikke at jeg er netafhængig heller, overhovedet ikke!

  • Billedmager

    Vi ses igen når det lysner med web-forbindelsen.

  • Mariann

    Uha, det lyder ikke godt. Har prøvet det flere gange, og det er ikke sjovt, når man kun kan snyde sig til lige at smugkigge på nettet, når man er på arbejde. Håber TDC arbejder hurtigere nordpå end her i Solbjerg.
    Mvh.
    Mariann

  • Jette H

    Håber de er hurtige hos TCD i disse dage, så du kan vende tilbage med fornyet energi 🙂

  • Lene

    Så er det man stamper i gulvet, og godt der findes en moster, for ellers var det til at få ondt i maven af.

  • Catarina

    DAME … håber de arbejder hurtigt hos TDC, så ældste kan blive færdig med opgaven og du kan komme tilbage hertil 😛

  • Deborah

    Ja det er godt nok “imponerende” så lidt TDC’s systemer sammenkører, og hvor lidt de kan se nogengange! Jeg har også undret mig ret så meget engang imellem! Håber det varer kort med dit “nedbrud”!!!

  • Helle K.

    Tak for jeres kommentarer. Nu er jeg endelig “på” igen. Jeg regner med, at jeg i løbet af imorgen kommer igang med at kommentere igen. idag er jeg lidt rystet…